Adverteren

Hét media netwerk dat informeert over weer, verkeer en openbaar vervoer.
Mensen zijn altijd in beweging. Gedurende de dag verplaatsen ze zich steeds van A naar B en leven naar een goed gevulde agenda. Met WEERPLAZA, VERKEERPLAZA en OVPLAZA ondersteunen hen bij het nemen van dagelijkse beslissingen waarbij het weer, verkeer en openbaar vervoer van invloed zijn. Zowel privé als zakelijk.

Met het Infoplaza Media Netwerk gaat een wereld van actieve doelgroepen voor u open. Wij bieden u diverse creatieve mogelijkheden, van content integratie, homepage take-overs of standaard display. Op ons netwerk bieden wij twee advertentie vormen aan om uw doelstellingen zo goed mogelijk te kunnen invullen.

Premium adverteren
- Op maat adverteren. Richmedia mogelijkheden als homepage take-overs, hockeystick ads, floating ads en content integratie voor extra hoge CTR's
- Garanties, juiste umfeld, afgesproken periode en positie
- Ondersteuning van onze accountmanagers die uw campagnes monitoren en er alles aan doen om de afgesproken doelstellingen te behalen.

Automated adverteren (RTB)
- Standaard display formaten (low CPM)
- Geen garanties, bijvoorbeeld geen zekerheid wanneer de campagne draait en op welke positie
- Algoritmes en real-time, het RTB (real-time bidding) systeem bepaalt razendsnel en automatisch aan de hand van de hoogste vergoeding welke banner er getoond wordt.Adverteren

Adverteren binnen Infoplaza Media NetwerkInfoplaza is hét online platform waar informatie op het gebied van weer, verkeer en openbaar vervoer samenkomt. De informatie die wij analyseren en interpreteren maken we helder voor publiek op de websites WEERPLAZA.NL, VERKEERPLAZA.NL en OVPLAZA.NL. Via www, mobiel en APP's bieden we weersverwachtingen, file- en flitsmeldingen en alle benodigde informatie voor een reis met het openbaar vervoer. Onze informatie is altijd actueel en punctueel. Zodat het kan helpen bij het maken van allerlei dagelijkse beslissingen. Weer, verkeer en openbaar vervoer zijn er immers iedere dag en van invloed op vele situaties. Ook bij uw doelgroep!


Beweeg mee met uw doelgroep en adverteer op het Infoplaza Media Netwerk!


ContactNeem contact op voor meer informatie of een afspraak.

Afdeling Sales Infoplaza
085 - 21 03 008 of via het contactformulier

Afdeling Traffic - Infoplaza Media Netwerk
Wij hanteren IAB banner specificaties of materiaal dat in overleg is afgesproken. Voor het aanleveren van materiaal of vragen:

085 - 21 03 008 of traffic@infoplaza.nl