Het media netwerk dat informeert over weer, verkeer en openbaar vervoer.

Mensen zijn altijd in beweging. Gedurende de dag verplaatsen ze zich steeds van A naar B en leven naar een goed gevulde agenda. Met WEERPLAZA, VERKEERPLAZA en OVPLAZA ondersteunen wij hen bij het nemen van dagelijkse beslissingen waarbij deze actuele informatie van invloed is. Zowel prive als zakelijk.

Met het Infoplaza Media Netwerk gaat een wereld van actieve doelgroepen voor u open. Wij bieden u diverse creatieve mogelijkheden, zoal content integratie, homepage take-overs of standaard display. Op ons netwerk bieden wij twee advertentievormen aan om uw doelstellingen zo goed mogelijk te kunnen invullen.

Adverteren binnen Infoplaza Media Netwerk

Adverteren op Weerplaza betekent dat je de Nederlander bereikt die het weerbericht aan het checken is. Weerplaza is het meest complete weeroverzicht met live buien- en regenradar beelden. Weerplaza, als je écht wilt weten wat het weer wordt! Het redactieteam, met o.a. weerman Marco Verhoef, geeft je snel inzicht in het weerbericht! Voor fietsers, Surfers, Golfers… voor iedereen, wereldwijd!

Weerplaza.nl is onderdeel van het Infoplaza Media Netwerk. Hiertoe behoren ook: Verkeerplaza.nl, OVplaza.nl, Weersvoorspelling.nl en Weersverwachting.nl. En natuurlijk de mobiele sites en Apps.

Mobiele sites en Apps

De mobiele website en apps van Weerplaza zijn dé plek om onderweg de weersvoorspellingen te checken. Naast het huidige weer tonen alle apps natuurlijk de vooruitzichten in jouw buurt maar ook in vele andere Europese landen. Daarnaast is de duidelijke regenradar een veelgebruikt onderdeel.

In de apps en op de mobiele site is te targeten op de volgende manieren:

  • GPS – feitelijke lokatie van de gebruiker

  • Temperatuur vandaag

  • Temperatuur morgen

  • Zonnig/bewolkt/regen

  • BBQ-, fiets-, strand-, wandelweer

Naast reguliere en rich-media display formaten kunnen in de apps en op de mobiele site ook advertorials worden geplaatst.

Advertentie mogelijkheden

  • Op maat adverteren. Richmedia mogelijkheden als homepage take-overs, hockeystick ads, floating ads en content integratie voor extra hoge CTR’s.

  • Garanties, juiste umfeld, afgesproken periode en positie.

  • Ondersteuning van onze accountmanagers die uw campagnes monitoren en er alles aan doen om de afgesproken doelstellingen te behalen.

  • Standaard display formaten.

Hieronder ziet u enkele voorbeelden van de advertentieformaten.

Adverteren bij het weer in de kranten van De Persgroep, Wegener en NDC?

Download onze brochure

Onze kanalen - netwerk

Weerplaza iOS app

Weerplaza Android app

Weerplaza Windows app

Weersverwachting.nl

Weersvoorspelling.nl

Verkeerplaza.nl

Verkeerplaza iOS app

Verkeerplaza Android app

OVplaza iOS app

Interesse gewekt? Wij horen graag van jou! Neem contact op