Inloggen zakelijke klantenGebruikersnaam Wachtwoord
Problemen met inloggen? Neem contact met ons op.
Wachtwoord bewaren

Agrosupport: een vruchtbare samenwerkingDe agrarische sector maakt een gigantische ontwikkeling door. Niet in de laatste plaats door alles wat met weer en klimaat te maken heeft. De techniek, en dus de mogelijkheden, gaan met sprongen vooruit. Het wordt daardoor makkelijker om in de agrarische sector actief te zijn ook moeilijker, doordat techniek en regelgeving zeer snel veranderen.

Met Infoplaza heeft u een partner die u op Weer en Klimaat gebied alle zorgen uit handen neemt. Met weersverwachtingen die voor uw landbouwproducten zijn samengesteld, en die rekening houden met uw werkomgeving (kas, polder, akker, weiland, enz).

Met Agrosupport beschermt u uw oogst, vee of kassen en verlaagt u uw operationele kosten. U heeft de beschikking tot zeer accurate informatie zoals bijvoorbeeld wel of geen vorst, hagel of extreme regen. Natuurlijk leveren we ook de standaard korte en lange termijn verwachtingen, buienradar, historische overzichten etc. Het complete pakket, voor elke plek in Nederland.

Klik hier hoe u ons kunt bereiken voor meer informatie.