Het bedrijf InfoplazaInfoplaza is hét on-line platform waar informatie op het gebied van weer, verkeer en openbaar vervoer samenkomt. De informatie die wij analyseren wordt helder en overzichtelijk voor het algemene publiek gepresenteerd op de websites WEERPLAZA.NL, VERKEERPLAZA.NL en OVPLAZA.NL; via het internet, mobiel en apps. Met weersverwachtingen, file- en flitsmeldingen en alle benodigde informatie voor een reis met het openbaar vervoer. Onze informatie is altijd actueel en punctueel, zodat het helpt bij het maken van allerlei dagelijkse beslissingen. Weer, verkeer en openbaar vervoer zijn er immers iedere dag en van invloed op vele situaties. Infoplaza. Wij helpen u vooruit.

Inloggen zakelijke klantenGebruikersnaam
Wachtwoord
Bewaar wachtwoord?

Consument
Denkt u vaak: „Wat voor weer wordt het vandaag”, „Waar staan de files” of „Hoe kan ik met het openbaar vervoer naar mijn bestemming”? Met de informatie van WEERPLAZA bent u altijd op de hoogte van het actuele weer op uw locatie, met VERKEERPLAZA weet u precies waar de files staan en aan de weg wordt gewerkt. Op OVPLAZA plant u eenvoudig uw reis van station A naar B.
Bedrijf
Wilt u voor uw bedrijfsvoering altijd op de hoogte zijn van het actuele weer? Bijvoorbeeld als u in de bouw werkzaam bent, in de media of de toerismesector? Maak dan gebruik van de heldere informatie van Infoplaza. Op uw eigen weer-webpagina beschikt u altijd over het actuele weer op uw locatie, de vooruitzichten voor de korte en lange termijn, de regenradar en informatie over vorstverlet. Lees verder ››
Adverteren
U wilt de beste omgeving voor de advertenties van uw klant. Denk dan aan het snel groeiende Infoplaza Media Netwerk. Infoplaza is hèt on-line platform waar informatie op het gebied van weer, verkeer en openbaar vervoer samenkomt. Een uniek platform voor adverteerders. Weer, verkeer en openbaar vervoer zijn er immers iedere dag en van invloed op vele situaties; ook bij uw doelgroep! Lees verder ››

Weerplaza
Verkeerplaza
OVplaza

Een team met passieAlle getoonde informatie op onze websites en in onze apps wordt zeer nauwkeurig geanalyseerd en opgesteld door onze eigen meteorologen. Drie gepassioneerde vakmensen - waaronder NOS weerman Marco Verhoef - die garant staan voor de beste informatie. Marco, Michiel en Ben weten van wanten als het om het weer gaat.

Het technische team, onder leiding van Robert en Ben, zorgt ervoor dat alles blijft draaien en de continuïteit gewaarborgd wordt. Zij worden geregeld ondersteund door stagiaires en freelancers. Flexibiliteit is belangrijk en zo kunnen we altijd onze informatie leveren. Heeft u vragen, dan helpt Oscar u vriendelijk verder.

Het geheel wordt aangestuurd door Menno en René, die meestal ook voor zakelijke klanten het gezicht zijn.