Inloggen zakelijke klantenGebruikersnaam Wachtwoord
Problemen met inloggen? Neem contact met ons op.
Wachtwoord bewaren

Maatschappijsupport: anticiperen op en gevolgen van extreem weer minimaliserenHet klimaat verandert, het weer wordt extremer. Bij Infoplaza blijven we rustig onder al deze onheilspellende berichten. Wij richten ons op de oplossingen, op het voorkomen van problemen.

Via Maatschappijsupport kunt u als waterschap, gemeente, provincie of rijksonderdeel ervan verzekerd zijn dat u met de experts van Infoplaza alle ins en outs gaat doornemen zodat er daarna een nuttig pakket aan weersadviezen voor u klaar ligt. U krijgt daarmee de beschikking over alle weerbronnen die tegenwoordig voor handen zijn; variërend van historische data, actuele gegevens zoals waarnemingen en de buienradar tot een accurate blik op de toekomst.

Infoplaza heeft beschikking tot alle weerdata wereldwijd en kan dus altijd behulpzaam zijn. Is het belang van de maatschappij uw zorg, laat ons dan uw zorgen verlichten.

Abonnement Maatschappijsupport
Indien u geïnteresseerd bent in wat Infoplaza voor u persoonlijk kan betekenen, neem dan alstublieft contact op met ons. We kunnen dan samen het juiste pallet aan services samen gaan stellen; uniek voor uw bedrijf.

Klik hier hoe u ons kunt bereiken voor meer informatie.