Inloggen zakelijke klantenGebruikersnaam Wachtwoord
Problemen met inloggen? Neem contact met ons op.
Wachtwoord bewaren

Mediasupport: het weer in woord en beeldWelk medium ook gebruikt wordt, de weersinformatie is er altijd onderdeel van en is een belangrijke trekker. Wilt u dus meer hits, meer kijkers, meer luisteraars, meer gebruikers, neem dan contact op met Infoplaza. Infoplaza heeft namelijk alles in huis om iets bijzonders voor u te creëren.

Internet
Infoplaza bedient diverse websites uit de Nederlandse top-10 van meest populaire websites met weersinformatie. Dankzij de gegevens van Infoplaza zijn de websites instaat om hoogwaardige en betrouwbare informatie te tonen, zoals je dat van zichzelf respecterende nieuwsbronnen mag verwachten. Voor elke doelgroep zijn we in staat een overzichtelijk pakket samen te stellen.

Mobiel
Ook op uw mobiele telefoon is de weersinformatie van Infoplaza te vinden. De gegevens worden zo weergegeven dat u zo snel mogelijk bij de gewenste info komt. Daarbij zijn alle belangrijke weerbronnen te vinden; korte en lange termijn verwachtingen, buienradar, actueel weer, historische overzichten etc.

TV en radio
De werelden van internet en TV groeien steeds meer naar elkaar toe. Infoplaza biedt daarom totaal pakketten die hierop inspelen. Natuurlijk zijn we in het bezit van een geavanceerd presentatiesysteem voor de TV, dat door vele omroepen in de wereld gebruikt wordt. Maar daarnaast bieden we ook de mogelijkheid de content op meerdere distributiekanalen te tonen, bijvoorbeeld via Teletekst, Internet, Mobiel en radio. Met slechts kleine aanpassingen (die Infoplaza uiteraard voor u doet) bent u in staat een totaalpakket te tonen aan uw klanten.

Krant
Gedrukte media hebben het moeilijk; investeringen zijn minimaal, evenals vernieuwingen. Infoplaza neemt graag de vernieuwing van de weersinformatie voor haar rekening. We bezitten meer dan 15 jaar expertise op krantengebied en weten wat er (on)mogelijk is. Wij helpen u graag verder, tegen zo laag mogelijke kosten.

Indien u geïnteresseerd bent in wat Infoplaza voor u persoonlijk kan betekenen, neem dan alstublieft contact op met ons. We kunnen dan samen het juiste palet aan services samen gaan stellen; uniek voor uw bedrijf.

Klik hier hoe u ons kunt bereiken voor meer informatie.