NieuwsHerfst in plaats van winter

Herfst in plaats van winter - 7 januari 2015  10:45


De kalender geeft winter aan, het weer typeert zich de komende dagen als herfst. Vanaf donderdag is het zeer wisselvallig, met veel wind, regen en vooral vrijdag en zaterdag hoge temperaturen.
Lees verder ›
Jaarwisselingsweer

Jaarwisselingsweer - 31 december 2014  8:15


Het geeft soms overlast, maar er is ook een grote groep die er van geniet; vuurwerk tijdens de jaarwisseling. De grote vraag is altijd, kunnen we het wel afsteken? Het antwoord: <b>Ja</b>! (update 31dec)
Lees verder ›
Kerstweer en wat volgt

Kerstweer en wat volgt - 25 december 2014  10:13


Tijdens de kerstdagen hebben we af en toe zon. Vooral vandaag valt er een enkele bui, met onweer of hagel. Het wordt al kouder. Zaterdag gaat het hek van de dam, met flinke sneeuwkansen en veel wind.
Lees verder ›
Sneeuwdump

Sneeuwdump - 24 december 2014  16:24


De Alpen hebben lang geduld moeten hebben, maar het geduld wordt de komende dagen uitbetaald, met een serieuze sneeuwdump. Tot en met zondag komt er misschien wel een halve meter bij!
Lees verder ›
Vorst in Vlissingen

Vorst in Vlissingen - 3 december 2014  16:13


Het weerstation Vlissingen heeft er lang op moeten wachten, maar zojuist hebben ze ook daar een temperatuur onder het vriespunt gemeten. Dat was dit JAAR nog niet gelukt.
Lees verder ›
November weer heel zacht

November weer heel zacht - 2 december 2014  11:01


Het is eigenlijk geen nieuws meer; november 2014 was een zeer zachte maand. Ook was het behoorlijk zonnig en droog. Van het hele jaar 2014 was alleen de maand augustus koeler dan normaal.
Lees verder ›
Zacht weekeinde

Zacht weekeinde - 21 november 2014  16:38


Als we het weekeinde met 1 woord moeten beschrijven, dan wordt dat: "zacht". Een toevoeging is dat de zon te zien zal zijn, maar dat het ook weer niet helemaal droog blijft. Hier volgen de details.
Lees verder ›
November start mogelijk record-warm

November start mogelijk record-warm - 28 oktober 2014  14:13


We zijn al een beetje aan zacht weer gewend. De laatste dagen van oktober verandert daar niet veel aan. November start ook heel zacht; er liggen zelfs records binnen bereik.
Lees verder ›
Android app Weerplaza

Android app Weerplaza - 30 september 2014  12:47


De Weerplaza app voor Android is vernieuwd. De app is klaargemaakt voor het winterseizoen en kan bovendien gekoppeld worden aan je Android-horloge. Zo mis je niets meer!
Lees verder ›
Weerplaza helpt Nuon Solar Team

Weerplaza helpt Nuon Solar Team - 1 oktober 2014  9:10


De TU-Delft doet deze week mee aan een autorace waarbij de wagens voortgedreven worden met behulp van zonne-energie. Het weer is dan uiteraard belangrijk en Weerplaza helpt daarbij. (verslag 1)
Lees verder ›

Inloggen zakelijke klantenGebruikersnaam
Wachtwoord
Bewaar wachtwoord?