NieuwsVorst in Vlissingen

Vorst in Vlissingen - 3 december 2014  16:13


Het weerstation Vlissingen heeft er lang op moeten wachten, maar zojuist hebben ze ook daar een temperatuur onder het vriespunt gemeten. Dat was dit JAAR nog niet gelukt.
Lees verder ›
November weer heel zacht

November weer heel zacht - 2 december 2014  11:01


Het is eigenlijk geen nieuws meer; november 2014 was een zeer zachte maand. Ook was het behoorlijk zonnig en droog. Van het hele jaar 2014 was alleen de maand augustus koeler dan normaal.
Lees verder ›
Zacht weekeinde

Zacht weekeinde - 21 november 2014  16:38


Als we het weekeinde met 1 woord moeten beschrijven, dan wordt dat: "zacht". Een toevoeging is dat de zon te zien zal zijn, maar dat het ook weer niet helemaal droog blijft. Hier volgen de details.
Lees verder ›
November start mogelijk record-warm

November start mogelijk record-warm - 28 oktober 2014  14:13


We zijn al een beetje aan zacht weer gewend. De laatste dagen van oktober verandert daar niet veel aan. November start ook heel zacht; er liggen zelfs records binnen bereik.
Lees verder ›
Android app Weerplaza

Android app Weerplaza - 30 september 2014  12:47


De Weerplaza app voor Android is vernieuwd. De app is klaargemaakt voor het winterseizoen en kan bovendien gekoppeld worden aan je Android-horloge. Zo mis je niets meer!
Lees verder ›
Weerplaza helpt Nuon Solar Team

Weerplaza helpt Nuon Solar Team - 1 oktober 2014  9:10


De TU-Delft doet deze week mee aan een autorace waarbij de wagens voortgedreven worden met behulp van zonne-energie. Het weer is dan uiteraard belangrijk en Weerplaza helpt daarbij. (verslag 1)
Lees verder ›
Helemaal herfst

Helemaal herfst - 24 september 2014  10:36


Het is zover. In de vroege ochtend van dinsdag, om 04:29, staat de zon pal boven de evenaar, om vervolgens steeds meer het zuidelijk halfrond te verwarmen. Het begin van de astronomische herfst.
Lees verder ›
Fraai weer in de maak

Fraai weer in de maak - 9 september 2014  10:05


De komende dagen wordt het zonniger en warmer. Er is nog maar 1 vraag over: “noemen we het fraai herfst- of nazomerweer?” Het weer lijkt in elk geval tot ver in de volgende week stabiel.
Lees verder ›
Beetje najaar in de lucht

Beetje najaar in de lucht - 5 augustus 2014  16:12


Het klinkt als vloeken in de kerk, maar vanochtend bekroop me het gevoel dat de zomer een eind op streek is. De auto zat al weer onder de dauw, spinnenwebben werden zichtbaar en we zagen grondmistbanken.
Lees verder ›
Natste dag?

Natste dag? - 29 juli 2014  10:09


Gisteren is er heel veel regen gevallen, maar zoals gebruikelijk zijn de verschillen van plaats tot plaats heel groot geweest. Dat maakt het lastig om de vraag te beantwoorden, was het de natste dag ooit?
Lees verder ›

Inloggen zakelijke klantenGebruikersnaam
Wachtwoord
Bewaar wachtwoord?