Infoplaza is het online platform waar informatie op het gebied van weer, verkeer en openbaar vervoer samenkomt.

Infoplaza, dit is onze passie: mensen helpen beslissen met de juiste informatie

Dagelijkse helpen wij vele consumenten en bedrijven om beslissingen te nemen. We doen dit door de juiste weer-, verkeer en OV informatie op een heldere manier te presenteren. U kunt zo snel en gemakkelijk beslissen.

Team met passie

Alle getoonde informatie op onze websites en in onze apps wordt zeer nauwkeurig geanalyseerd en opgesteld door onze eigen meteorologen. Vier gepassioneerde vakmensen – waaronder NOS-weerman Marco Verhoef – die garant staan voor de beste informatie. Marco, Michiel, Ben, Diana, Raymond en Wilfred weten van wanten als het om het weer gaat. Zij begrijpen wat u drijft en hoe zij onze informatie kunnen presenteren, zodat u snel kunt beslissen.

Nieuwste technologieën

Zowel in ons productieproces als ook in onze websites en apps, zijn wij afhankelijk van de nieuwste technologieën. De rekenkracht en hostingcapaciteit is ingericht op extreme drukte bij weeralarmen. Het technische team, onder leiding van Robert van Dijk, zorgt ervoor dat alles blijft draaien en de continuïteit gewaarborgd wordt. Zij worden geregeld ondersteund door stagiaires en freelancers. Flexibiliteit is belangrijk; zo kunnen we altijd de juiste informatie leveren.

Innovatie

Stil staan is achteruit gaan. Dat is ons motto. Wij werken continu aan nieuwe innovatieve oplossingen. In onze databronnen, ons productieproces en in onze producten. Onze websites en apps zijn altijd up-to-date en bevatten de laatste technieken. Als weerbedrijf beslaan wij de gehele keten van brondata tot eindproduct. Daardoor kunnen wij beter en sneller innoveren dan andere uitgevers van weersinformatie.

Wij zijn Infoplaza.

Wij werken met een enthousiast team van jonge professionals. Specialisten, ieder op zijn of haar eigen terrein. Onze meteorologen zijn universitair of HBO opgeleid en hebben vele jaren ervaring in het weer. Met ons team van ontwikkelaars beheersen we alle moderne programmeertalen en hebben we specialistische kennis op het gebied van weer-, verkeer en OV-informatie in huis.

"We zijn zeer tevreden over de vakkundigheid en de goede samenwerking met Infoplaza. De meteorologische dienstverlening aan ProRail en de weersverwachtingen ten behoeve van de NedTrain locaties zijn naar tevredenheid ingevuld."

− Paul Diks, ProRail

"Infoplaza heeft voor ons de consultatiemodule voor weeralarmen ontwikkeld. Hierin hebben ze de specificaties opgesteld, de applicatie ontwikkeld en getest en succesvol geïmplementeerd in de omgeving van het KNMI. Wij zijn erg tevreden over de vakkundigheid van en samenwerking met Infoplaza."

− Drs. Kees Lemcke, Senior Projectleider KNMI

"Infoplaza levert al jaren lokale verwachtingen voor de klimaatbeheersing in de kassen van onze klanten. In de loop der jaren zijn we samen met Infoplaza blijven werken aan innovaties en verbeteringen. Infoplaza is hierin een prettige samenwerkingspartner."

− Jorrit Budding, Senior Product Manager Priva
15
Gepassioneerde professionals
1
App gebruikers
6
Kranten lezers
250
Pageviews

Wij werken onder meer voor

Interesse gewekt? Wij horen graag van jou! Neem contact op