Stages / Werkstudenten ICT (Back-end & Front-end)

Binnen Infoplaza zoeken wij collega’s die veel willen leren, slimme en mooie dingen maken!

Meewerken aan applicaties om Weerplaza op web en app beter en informatiever te maken?  Dat kan, wij hebben diverse opdrachten klaar liggen. Vakinhoudelijk op het gebied van meteorologie en wiskunde/statistiek bijv. ten behoeve van het valideren van weersverwachtingen. Maar ook werken aan het verwerken en beschikbaar stellen van al onze informatie op de beste manier via APP, WEB en API’s. Wij kunnen je hulp goed gebruiken.

Bijna elke Nederlander heeft dagelijks te maken met het weer, de situatie op de weg of een reis met het openbaar vervoer. Infoplaza geeft hierover gedetailleerde en accurate informatie en helpt op deze wijze dagelijks een groot deel van de Nederlandse bevolking. We helpen met tips, met hoogwaardige informatie, maar we bieden ook bijzonderheden en vermaak aan. Om iedereen optimaal te kunnen bereiken, zijn we op zoek naar een werkstudent (of iemand die stage wilt lopen) die meewerkt aan de doorontwikkeling van Weerplaza, Verkeerplaza of OVplaza.

Hoe voer je je werk in de praktijk uit?

 • Je bent onderdeel van ons team van ontwikkelaars;
 • Je bent in staat om de opdracht om te zetten in een gestructureerd plan die je kunt toelichten aan je team en omzetten naar de praktijk;
 • Je bent proactief en vraagt, indien nodig, feedback aan je collega ontwikkelaars en komt met voorstellen voor de doorontwikkeling of verbetering van bestaande implementaties;
 • Je bent echt actief bezig met het verbeteren van de kwaliteit van onze producten.

Hoe ziet een dag op kantoor er uit?

Kantoor? Daar hoef je echt niet altijd te zijn. In gezamenlijk overleg bepalen we wat op welke dag handig is. Werk je vanaf het Mediapark in Hilversum of vanuit huis. Waar je ook bent, je staat in nauw contact met de overige collega’s via Slack of een hang-out. Aan het begin van de week en gedurende korte sessies heb je team overleg of met de product specialisten om te sparren wat de beste oplossing is.

Tijd voor de lunch! In de lunchroom om de hoek van het kantoor kun je een heerlijke en voordelige lunch bestellen of je neemt gewoon zelf je broodjes mee. Lunchen doen we gezellig als team en als er wat te vieren valt dan is Eetcafé ’t Pandje onze favoriet. Na de lunch pakken we de werkzaamheden weer op. De tijd vliegt en voor je het weet is je werkdag alweer voorbij.

Gevraagd wordt:

 • Uitstekende kennis van C#.NET;
 • Web-ervaring en kennis van HTML, JavaScript , CSS, git;
 • Ervaring als ontwikkelaar in een vergelijkbare omgeving;
 • Nieuwsgierigheid naar nieuwste technieken en durf om dit uit te proberen en voor te stellen in het team;
 • Ervaring met MySQL en/of SQL Server databases;
 • Passie voor de dingen je doet of wilt doen binnen en buiten je werk!

Heb je meer ervaring in andere talen, zoals bijvoorbeeld Node.js of Ruby on Rails, laat het ons dan ook weten. We hebben genoeg uitdagingen liggen om mee aan de slag te gaan.

Wij bieden:

 • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
 • Flexibele werktijden;
 • Goede leerschool en veel plezier.

Bedrijfsprofiel

Infoplaza, dit is onze passie: mensen helpen beslissen met de juiste informatie.

Wij zijn Infoplaza en bestaan sinds 2008. Een informele en gezellige organisatie waar met veel plezier wordt gewerkt en daar zijn we trots op. Dagelijkse helpen we vele consumenten en bedrijven om beslissingen te nemen. We doen dit door de juiste weer-, verkeer- en OV-informatie op een heldere manier te presenteren. Wij zijn hard groeiende en daarom zijn wij op zoek naar jou!

Lijkt het je leuk om bij Infoplaza te komen werken?

Kom dan gerust eens bij ons langs om kennis te maken. Mailen of bellen mag natuurlijk ook. Je kunt René Westening bereiken via R.WESTENING@INFOPLAZA.NL of bellen via 085 – 2103008.

Acquisitie bureaus kunnen kandidaten sturen naar bovenstaand e-mailadres. Alleen kandidaten met een serieuze onderbouwing worden in behandeling genomen.