Bouwactiviteiten komende dagen


Norm gevoelstemperatuur

BouwSupport Web nu 8 dagen gratis proberen? Meld nu aan

Gemakkelijk plannen

Een unieke formule, gemaakt om u sneller inzicht te geven in de risico’s van het weer. Met BouwSupport ziet u in één oogopslag of u werkzaamheden kunt uitvoeren of niet! Wij doen dit door de risico’s van het weer inzichtelijk te maken met een eenvoudig en helder icoon.

U beschermt uw werknemers en verlaagt uw operationele kosten. Daarnaast kunt u BouwSupport Web ook gebruiken bij geschillen. Bijvoorbeeld voor het berekenen van het aantal (on)werkbare dagen in een project. Op basis van UAV, GIW, of eigen criteria, kunt u snel een overzicht maken voor uw project. BouwSupport is beschikbaar per fax, e-mail of online.

Maatwerk in de bouw

Naast onze abonnementen voor de bouw, leveren we aan diverse bouw partners ook maatwerk oplossingen. U kunt hierbij denken aan het informeren van grote groepen werknemers in de bouw via SMS of een App of weernieuws voor diverse websites in de bouw. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij maatwerk applicaties om uw projecten nog beter te kunnen plannen. Enkele voorbeelden van partners waar wij mee samenwerken zijn:

Planning per activiteit

Met een duidelijk icoon in rood, oranje of groen, ziet u direct of u kunt werken. Beschikbaar voor de activiteiten asfalteren (ook ZOAB), betonstorten, dakdekken, metselen, schilderen en werken op hoogte.

Vorstverlet

In de CAO voor de bouwnijverheid is vastgesteld bij welke weersomstandigheden niet meer kan worden gewerkt in de open lucht. U ziet bij ons in één oogopslag of u wel of niet kunt werken.

Onwerkbare dagen

In 4 eenvoudige stappen berekent u het aantal halve of hele onwerkbare dagen in uw project. Handig om te bepalen of u aan uw opleveringsverplichtingen hebt voldaan.

Gedetailleerde weersverwachting

U kunt ieder detail in het weer inzien. Zo kunt u optimaal plannen op korte en langere termijn. BouwSupport Web bevat onder andere de regenradar, een locatieverwachting en de 15-daagse trendverwachting.

BouwSupport Web nu 8 dagen gratis proberen? Meld nu aan

Onderstaande schermafdrukken van BouwSupport Web geven u een indruk van de mogelijkheden.

Startscherm

Vorstverlet

Locatieverwachting

Locatieverwachting

Weerjournaal

Regenradar

Zoek uw verletregio

Voor het bepalen van de juiste Bouwsupport weerstations en/of regio kunt u het kaartje gebruiken ter referentie. Tevens kunt u op postcode en plaats exact zoeken.

Zoeken

 

Prijzen BouwSupport

De prijzen zijn afhankelijk van het product (Bouwsupport Web of BouwSupport Fax / E-mail) en het aantal regio’s waarvoor u het product wilt gebruiken. Deze prijzen ziet u in de tabellen hiernaast. Er kunnen nog toeslagen in rekening worden gebracht als u met meer mensen gebruik wilt maken van onze diensten. Wilt u meer weten over ons Multi-user account? Neem contact op.

BouwSupport Web

Aantal regio’s Winter Jaar
1 € 200 € 310
2 € 335 € 525
3 € 465 € 725
4 € 570 € 890
5 € 660 € 1.030
6 € 730 € 1.140

BouwSupport Fax of Mail

Aantal regio’s Winter Jaar
1 € 150 € 215
2 € 270 € 380
3 € 375 € 530
4 € 480 € 675
5 € 555 € 780
6 € 635 € 900