Mobiliteit

Wij werken dagelijks aan de optimale benutting van de Nederlandse infrastructuur.

Mobiliteit

In ons kleine landje is een soepele reis van A naar B essentieel om de economie goed draaiende te houden. Bovendien eisen de meeste Nederlanders dat vervoerders waar maken wat ze, volgens de dienstplanning, beloven.

U weet dat dit lastig is want er zijn veel redenen die de reis per auto, vliegtuig, boot of het openbaar vervoer kunnen hinderen. Wij weten dat ook, en met onze kennis, producten en diensten zijn we in staat om u te helpen in het optimaliseren van de mobiliteit. En mocht het zo zijn dat hinder onvermijdelijk is, dan kunnen we met ons grote bereik in de samenleving (via apps, kranten, twitter en websites bereiken we dagelijks ruim 6 miljoen mensen) ervoor zorgen dat u uw klant goed kunt inlichten en kunt voorzien van alternatieve mogelijkheden.

Toekomstvisie

Infoplaza is groot in mobiliteit. Met diverse partners zoals onder andere Vialis, RET, GVB en Veolia, werken we dagelijks aan een optimale benutting van de Nederlandse infrastructuur.

Naast dagelijks actuele informatie over vertragingen op de weg of het spoor, werken wij ook aan de mobiliteit van de toekomst. Hoe kan de integratie van de auto, openbaar vervoer en de fiets verder worden geoptimaliseerd? Hoe zorgen we ervoor dat in de toekomst auto’s zonder bestuurder veilig van A naar B rijden? Vraagstukken waar wij samen met partners en overheden continu aan werken.

Dat doen we ook graag voor u, neem dus direct contact met ons op.

Meer weten over onze oplossingen in mobiliteit? Neem contact op

Verkeerplaza.nl

Verkeerplaza iOS app

Verkeerplaza Android app

OVplaza iOS app