Communiceren met je doelgroep

Infoplaza helpt OV-bedrijven te communiceren met hun reizigers door het maken van reisplanner-apps.

OV bedrijven

Goede reisinformatie is essentieel, en bepaalt sterk de ervaring van de reiziger. Binnen enkele jaren zal de mobiele telefoon de belangrijkste bron zijn voor (actuele) reisinformatie. Apps worden hét belangrijkste kanaal richting de reiziger.

Wij helpen OV bedrijven bij het ontwikkelen van mobiele reisplanners & -assistenten. Reisplanners geven ons de uitdaging om relatief complexe applicaties simpel te maken. Een goede reisplanner maakt miljoenen mensen gelukkig en zorgt er uiteindelijk voor dat we efficiënter en bewuster zullen reizen.

Moop Mobility

Onze dienstverlening voor OV-bedrijven wordt uitgevoerd door onze 100% dochteronderneming Moop Mobility. Moop Mobility heeft zich geheel gespecialiseerd in het beschikbaar stellen van openbaar vervoersinformatie en reisplanners. Bovendien is Moop Mobility expert in het ontwikkelen van apps.

Samen met de weer- en verkeersinformatie van Infoplaza bieden wij een uniek pakket aan informatie. Wil u meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden naar onze reisplanner apps? Neem contact op

Onze klanten en partners zijn onder meer