App ‘spreekt’ met verkeerslicht

Verkeerplaza zal leiden tot betere doorstroming in het verkeer.

Infoplaza actief op zakelijke markt

Overname van groot deel zakelijke activiteiten en platformen van Meteovista

Een wereld in beweging

Altijd op de hoogte van het actuele weer, files, flitsers en openbaar vervoer.

Adverteer op ons netwerk

Ontdek een wereld van doelgroepen in beweging, met weer, verkeer en openbaar vervoer.

Infoplaza = media

Welk medium ook gebruikt wordt, de weersinformatie is er altijd onderdeel van en is een belangrijke trekker.

Makkelijker beslissen...

...met de oplossingen voor bedrijven van Infoplaza. Veel sectoren zijn sterk afhankelijk van het weer. De juiste informatie is dan essentieel.

1
1

Uniek bereik tot wel 4 miljoen mensen

Tijdens de piekmaanden in de zomer en winter is ons unieke bereik per maand 3 miljoen met uitschieters tot 4 miljoen bij extreem slecht weer.

De expert in weer, verkeer en OV-informatie

Of het nu gaat om weerinformatie, informatie over verkeer of OV, bij Infoplaza kunt u alle informatie via smartphone of tablet consumeren.

Uitgebreide oplossingen voor bedrijven

Het accuraat en tijdig leveren met creatieve inslag behoort tot onze topprioriteiten. Onze klanten zoals o.a. NU.nl, AD, Volkskrant en NOS maken gebruik van onze diensten in hun nieuwsvoorziening.

Uw partner voor gericht adverteren

Infoplaza is hét online platform waar informatie op het gebied van weer, verkeer en openbaar vervoer samenkomt.

Infoplaza voor adverteerders

Succesvol en creatief online campagne voeren, dat kan op het Infoplaza Media Netwerk.

Ontdek een wereld van doelgroepen in beweging, met weer, verkeer en openbaar vervoer.

WEER

Het weer wordt steeds extremer en grilliger en we zijn in ons dagelijkse leven gevoeliger geworden voor verstoringen. Zeer actuele en lokale informatie is de standaard geworden om hier altijd van op de hoogte te kunnen zijn. Infoplaza biedt een breed aanbod van weersinformatie voor de gewone gebruiker en organisaties.

VERKEER

Comfortabel, efficiënt en veilig van A naar B. Dat is wat wij u willen bieden met Verkeerplaza. Samen met wegbeheerders, overheden en mobilisten ontwikkelen we nieuwe innovatieve oplossingen, zodat u het beschikbare wegennet beter en veiliger kunt benutten. Lees meer over onze mobiliteitsoplossingen.

OV

Actuele reisinformatie en een goede reisplanner zijn een must voor elke reiziger. In de afgelopen jaren zijn er grote stappen gezet door vervoerders en partners in het beschikbaar krijgen van real-time bus- en treininformatie. Dat stelt Infoplaza in staat om complete apps en websiteoplossingen aan OV-bedrijven en consumenten te bieden.

VAN DATA TOT INFORMATIE

Elke minuut ontvangen wij gigantische hoeveelheden – beperkt houdbare – data van satellieten, radar, wegsensoren, weerstations, data van weggebruikers, treinen, bussen, etc. Deze data slaan wij op, bewerken en verrijken we en uiteindelijke verpakken we deze supersnel tot bruikbare informatie. Ook u kunt gebruik maken van deze data.

APP EN WEB

Voor vele smartphone gebruikers zijn apps niet meer weg te denken. Een team van designers, ontwikkelaars en informatie-experts werkt dan ook dagelijks aan de app- en weboplossingen van morgen voor zowel de consument als onze zakelijke klant.

INTERNET OF THINGS

Infoplaza is altijd op zoek naar nieuwe mogelijkheden, dat zit in ons. Of het nu een TV studio presentatiesysteem betreft of oplossingen voor Smart TV’s , smarthorloges of In-Car systemen. Zolang er een internetverbinding aanwezig is en we de juiste informatie in de juiste context kunnen bieden, zullen wij dit blijven doen.

Laat Infoplaza helpen bij het maken van beslissingen