Met het Infoplaza Media Netwerk gaat een wereld van actieve doelgroepen voor u open.

Het netwerk dat informeert over weer, verkeer en ov

Mensen zijn altijd in beweging. Met Weerplaza, Verkeerplaza en OVplaza ondersteunen wij onze bezoekers bij het nemen van dagelijkse beslissingen waarbij actuele weer- en verkeersinformatie van invloed is. Zowel privé als zakelijk.

Infoplaza biedt een uniek digitaal platform waarop je een brede (consumenten en zakelijke) doelgroep bereikt die op zoek is naar actuele en lokale weers- en/of verkeersinformatie. Deze doelgroep bereik je op elke locatie, tijd en medium. Infoplaza is actief in 7 Europese landen.

Onze titels en kanalen

 

Een totaal overzicht van onze consumentendiensten vindt u hier.

De doelgroep van Infoplaza

De 5 miljoen* unieke bezoekers (per maand) van ons netwerk komen vooral uit Nederland, ze zijn tussen de 18 en 44 jaar oud en naast weer en verkeer zijn zij geïnteresseerd in sport, electronica, voedsel & koken en reizen.

*Het exacte volume verschilt per maand en is afhankelijk van het seizoen en het weer. Traditioneel ligt de piek in de periode van april tot en met september, maar als het weer extremen vertoont doet ons bereik dat ook.

Adverteren op websites en apps | Informatie voor adverteerders

Ons netwerk is op verschillende manieren in te kopen, wij verkopen direct via onze ad exchange maar ook via een aantal geselecteerde partners.

Je kunt alle beschikbare manieren van targeting gebruiken zoals:

  • Locatie / GPS
  • Audience
  • Weer (temperatuur vandaag, temperatuur morgen, zonnig / bewolkt / regen, BBQ-, fiets-, strand- en wandelweer)

Advertentie mogelijkheden en formaten

Binnen het netwerk van Infoplaza kun je elke gewenste doelstellling bereiken. Voor branding doelstellingen bieden wij mooie high impact formaten maar ook richmedia mogelijkheden zoals homepage take-overs, hockeystick ads, floating ads en content integratie (native ads). Maar ook actiematige doelstellingen kunnen bereikt worden door het inzetten van de juiste formaten op de juiste posities en met relevante targeting.

Hieronder een overzicht van alle beschikbare formaten.

IAB ad sizes 

High impact size

Native & video advertising
Wij hebben verschillende native- en video advertentie oplossingen, neem contact met ons op voor meer informatie.

Voor meer informatie over floorprices of voor het sparren over een specifieke campagne neem je contact op met onze sales afdeling via mediasales@infoplaza.nl. Wij denken graag mee!


Meer weten over de advertentiemogelijkheden?

Mediakit online


Adverteren bij het weer in de krant?

Haak in op het weer en bereik nu ruim 8 miljoen dagelijkse lezers, op een van de best gelezen pagina’s in de dagbladen. Ideaal voor adverteerders die iets hebben met het weerthema zoals pretparken, winterbanden, biermerken, verzekeringen, zonbescherming, energiemerken etc.

Weerplaza verzorgt de weerpagina in een groot deel van de Nederlandse kranten. U ziet ons weerbericht dagelijks in alle kranten van de Persgroep inclusief alle voormalige Wegener kranten, De Telegraaf, de HMC kranten en de kranten van NDC. We bieden de mogelijkheid op deze weerpagina’s, met een 1/20 pagina, te adverteren tegen een zéér scherp tarief.


Meer weten over de advertentiemogelijkheden?

Mediakit kranten