Samen bewaken we de gladheid en zorgenwe voor een optimale uitvoering van uw strooibeleid

In uw persoonlijk dashboard ziet u in één oogopslag of er kans is op gladheid. Voor uw gebied met eenvoudige kleurcodes en binnen maximaal twee klikken voor alle locaties binnen uw gebied in detail. Vanaf uw desktop, tablet of smartphone! Zo heeft u snel inzicht en kunt u adequaat beslissen. Wij bieden de volgende functies binnen GladheidSupport

Overzichtelijk dashboard

Direct inzicht in de kans op gladheid in uw regio en per locatie.

Gladheidadvies

U ontvangt een helder advies per e-mail inclusief grafieken en tabellen per uur.

Bewaking

Bewaking van het weer vanuit onze 24/7 weerkamer in Houten.

Gedetailleerd weer

Alle denkbare details in het weer inclusief internationaal radarbeeld.

GMS presenatie

De waarnemingen van uw GMS locaties in Wintercontrol.

Logboek

Alle communicatie en strooiacties worden gelogd in GladheidSupport.

Gladheidsbestrijding, samen helpen we u beslissen. Bekijk hoe onze ervaren gladheidexperts u in lastige winterse situaties helpen om de juiste beslissing te nemen.

Experts in gladheid


Binnen Infoplaza hebben we een gespecialiseerd team voor gladheidbewaking. Door deze specialisatie kunnen we u direct advies geven. Dit doen we onder andere op basis van het
in-huis ontwikkelde gladheidmodel.

Dit stralingsmodel combineert de gedetailleerde weersverwachting met de lokale situatie, zoals het soort wegdek, de dikte en toestand van het wegdek en de omliggende bebouwing/begroeiing. Het model is daarmee in staat om uit te rekenen welke temperatuur het wegdekoppervlak zal krijgen en tevens de vochtigheid ervan.

Essentieel voor een goede verwachting zijn metingen van het gladheidmeldsysteem (GMS). Deze worden reeds door Infoplaza ontvangen en verwerkt in de gladheidsverwachtingen.

Onze gladheidexperts hebben grip op het gehele proces en staan u direct te woord. Geen vertraging, geen ruis op de lijn.

Graag persoonlijk advies?Bel ons, 085 - 21 03 008


Na ontvangst van uw vraag, doen wij ons best uiterlijk binnen
één werkdag contact met u op te nemen.