Inzicht hebben in het effect van offshore weer op maritieme projecten is van groot belang voor een goede projectplanning en helpt onverwachte kosten in complexe logistiek te beheersen.

Infoplaza Marine Weather videopresentatie

We ondersteunen offshore


Wij helpen te beslissen bij complexe maritieme operaties. Bekijk onze videopresentatie en zie hoe we uw operatie en planning kunnen ondersteunen om zo de risico's zo klein mogelijk te houden en kosten te besparen.

We ondersteunen de offshore energie, scheepvaart & terminal en kustwaterbouwsectoren in alle fasen van de levenscyclus van een project.
We helpen onze klanten om hun operationele efficiëntie te verhogen door onnodige weer gerelateerde downtime bij maritieme operaties te minimaliseren. Onze diensten zijn wereldwijd gebruikt om projecten te ondersteunen, onder meer in gebieden als de Noordzee, de Kaspische Zee, Zuidoost-Azië, de Middellandse Zee, West-Afrika en de Golf van Mexico.

Of het nu gaat om een rig-move, onderwater onderhoud of een maritiem transport, beslissingen gebaseerd op goede weersomstandigheden bepalen het succes van een offshore operatie.


Graag persoonlijk advies?Bel ons, 085 - 21 03 008


Na ontvangst van uw vraag, doen wij ons best uiterlijk binnen één werkdag contact met u op te nemen.