Het plaatje toont de noordoostelijke Kaspische Zee en de verschillende stadia van ijsvorming.

Dagelijkse ijsverwachtingen


We leveren dagelijkse ijsverwachtingen met een overzicht van het met ijs bedekte interessegebied, inclusief de huidige en verwachtte ijscondities en grenzen en Metocean condities.

Bovendien bieden we geannoteerde Quicklooks, ijsrapporten gebaseerd op satelliet beelden met informatie als ijsgrenzen, ijsmobiliteit, ijsdikte en drift ijs.

Wij zijn wereldwijd actief, bijvoorbeeld in Kazachstan (Kaspische Zee), Rusland (Sakhalin, Yamal) en in het Oostzeegebied.

Onze Ice Charting capaciteit, gekoppeld aan onze meteorologische expertise, resulteert in een verbeterde en kostenbesparende dienst voor klanten die opereren in arctische gebieden.

Onze Ice Charting specialisten


Onze ervaren ijsspecialisten hebben een intensief trainingsprogramma voltooid om ijs, in al haar vormen, beter te begrijpen, d.w.z. hoe ijs zich opstapelt, hoe het beweegt en reageert en hoe het evolueert tijdens het seizoen. Het interpreteren van satellietbeelden vormt de basis voor het leveren van een effectieve output.

De ijsvorming en propagatie is erg afhankelijk van het weer. Onze uitgebreide meteorologische kennis en ervaring helpt ons om onze Ice Charting diensten te blijven verbeteren.

De maritieme en offshore industrie kan worden blootgesteld aan extreme weersomstandigheden. Dit geldt met name wanneer men in een arctische omgeving in met ijs bedekt water werkt.

Graag persoonlijk advies?Bel ons, 085 - 21 03 008


Na ontvangst van uw vraag, doen wij ons best uiterlijk binnen één werkdag contact met u op te nemen.