Onze passie: complexe informatieeenvoudig presenteren


Met een team van media meteorologen, redacteuren en designers brengen wij 24/7 het Weer en Klimaat nieuws. Met ‘best in class’ technologie creëren we de mooiste visuals om het nieuws krachtig en duidelijk over te brengen.
Wij zijn niet zomaar een leverancier van het weerbericht. Wij zijn uw mediapartner. Samen zoeken we naar het beste business model.
Wij hebben oplossingen voor TV en Radio, Web en App, Kranten en Narrow Casting.

Contentcreatie

Altijd speuren naar het laatste weernieuws en op de juiste manier en in de goede context verpakken. Het team van ervaren presentatoren creëert content in tekst, beeld, voor radio en/of TV.

Weerdata

Uitgebreide data sets voor app’s, web, TV, kranten om uw informatievoorziening zo compleet mogelijk te maken. Met onze ondersteuning heeft u snel resultaat in elk gewenst design.

Technologie

Onze bigdata, cloud computing technologie, de beste en gebruikersvriendelijke  visualisatie tools helpen u om eenvoudig en snel zeer aantrekkelijke shows te maken.

Web & App


Infoplaza bedient diverse websites en app’s uit de Nederlandse top 10 van populairste websites met weersinformatie. Enkele voorbeelden zijn AD.nl, NU.nl, Telegraaf.nl en NOS.nl. Dankzij de gegevens van Infoplaza zijn de websites in staat om hoogwaardige en betrouwbare informatie te tonen.

Voor elke mediapartner zijn we in staat om een onderscheidend weerbericht te leveren wat aansluit bij de verschillende doelgroepen. Implementaties kunnen via handige en slimme API’s die zelf geïmplementeerd kunnen worden of we maken een kant en klaar oplossing in nauwe samenwerking met de klant.

TV, video & Narrow Casting


In een videoweerbericht komen de mooiste weerkaarten en de media meteorologen helemaal tot hun recht om de kijker maximaal te informeren.

De mogelijkheden lopen uiteen van een dagelijks abonnement op de weerstreams tot het afnemen van een complete weerstudio inclusief ons weerpresentatiesysteem TriVis met alle benodigde weerdata voor de weerpresentatoren om eigen weershows samen te stellen.

Ook voor narrow casting bieden we oplossingen waarbij de weer-, verkeer- of
OV-informatie helemaal afgestemd is op de geografische locatie, compleet en simpel te implementeren.

WIJ WERKEN ONDER MEER VOOR

Kranten


Dagelijks leveren wij aan onze mediapartners meer dan 30 verschillende weerpagina’s met een op maat gemaakt weerbericht wat direct in een eigen design geplaatst kan worden. Voor regionale kranten voegen we lokale weersinformatie toe maar ook informatie als bijvoorbeeld rivier- en of waterstanden.

Uiteraard kijken we niet alleen naar uw printpositie, maar leveren u ook weer- verkeer- en OV-informatie voor uw web en app uitgaven. Met een passend business model, gebaseerd op exposure en advertentie-inkomsten, helpen we u graag met het voeren van een complete nieuwsvoorziening en het beperken van de operationele kosten.

Radio & Audio


Vanuit onze radio studio in Houten verzorgen onze mediameteorologen de weerberichten op de radio. Helder, duidelijk en “to the point” informeren we het publiek over het actuele weer.

Voor voice assistenten en podcasts kunnen we ook de juiste bijdrage leveren. Tevens ontzorgen wij nieuwsredacties en dj’s 24/7 met onze weerfeed die direct voorgelezen kan worden.

Radio

Graag persoonlijk advies?Bel ons, 085 - 21 03 008


Na ontvangst van uw vraag, doen wij ons best uiterlijk binnen één werkdag contact met u op te nemen.