Na een zeer warme nazomer waarin alle records gebroken leken te worden lijkt vadertje winter nu eindelijk zijn gezicht te laten zien. Zodra de temperaturen dalen en de eerste sneeuwvlokken vallen gaat ons wintersporthart sneller kloppen. De bergen roepen!

Een uniek netwerk voor elke wintersportcampagne

Infoplaza Media Netwerk biedt een legio advertentiemogelijkheden om de wintersporter te bereiken. Met de populaire websites Weerplaza.nl, Weersvoorspelling.nl, Weersverwachting.nl en de Weerplaza apps bereiken we gedurende het hele wintersportseizoen een brede doelgroep.

De kracht van ons netwerk zit hem in de volgende zaken:

  1. Onze speciale wintersportpagina’s bieden uitgebreide feitelijke informatie over sneeuwhoogten, weersverwachtingen en piste informatie voor grote en kleine skiresorts.
  2. Een eigen wintersportredactie verzorgt uitgebreid wintersport- en weernieuws, welke direct gekoppeld is aan Google Nieuws.
  3. Onze redactionele weervideo’s en webcams bieden mooie videomogelijkheden.
  4. Ook de redactionele en thematische nieuwsbrieven bevatten vele advertentie mogelijkheden.
  5. En natuurlijk kunnen alle advertenties getarget worden op wintersport geinteresseerden en op specifieke weertargeting op de bestemming (zoals sneeuwval!).

Branded content op Weerplaza.nl

In samenwerking met onze partner Semilo bieden wij nu de mogelijkheid om je verhaal te vertellen aan een grote groep wintersporters. Er is een ruime keuze aan mogelijkheden om je merk te koppelen aan Weerplaza en jouw klant te inspireren en overtuigen. Van blogs en social media posts tot het sponsoren van de live webcam in wintersportgebieden. Bekijk hier onze gezamenlijke Wintersport Special en laat je inspireren.

Sneeuw, zon en sport op Weerplaza

Op onze wintersportpagina’s en in de sneeuwalarm nieuwsbrief kan de bezoeker alle informatie vinden over zijn of haar wintersportbestemming. Onze redactie geeft uitgebreide informatie over sneeuwval en temperatuur en de webcams bieden een kijkje op de piste’s. Alles staat in het teken van sneeuw, zon en sport. Het bereik van 10 miljoen impressies per maand is op verschillende manieren in te kopen. Ons salesteam geeft je graag meer informatie.

Audiences & Wintersport targeting

We hebben een aantal mooie audiences beschikbaar gemaakt van bezoekers die interesse hebben in het topic wintersport alsmede een of meer wintersportlanden. 1 miljoen unieke wintersportliefhebbers kunnen zo over het gehele netwerk (op Web en App) bereikt worden. Daarnaast kun je natuurlijk met weertargeting inspelen op de situatie, bijvoorbeeld als er net een lading sneeuw gevallen is in de Alpen of de temperatuur ver onder nul zakt en er dus geschaatst kan gaan worden.


Meer weten over adverteren op ons netwerk of advies op maat?

Neem contact op