Infoplaza zal voor de eerste keer deelnemen aan de Festivak. Festivak is dé vakbeurs voor de organisatie van festivals en (grootschalige-) evenementen. Met het product OutdoorSupport biedt Infoplaza weerbewaking voor festivals en events.

Weerbewaking bij events

infoplaza-festivak
U vindt ons hier

Het weer heeft grote impact op buiten activiteiten. Het heeft invloed op het aantal bezoekers en op de veiligheid voor uw gasten. Komt er een onweersbui? Is uw tent of attractie bestand tegen de verwachte windstoten? Infoplaza OutdoorSupport maakt de risico’s inzichtelijk, zodat u tijdig kunt anticiperen. Wilt u graag alles te weten komen over weerbewaking bij events? Bezoek dan de stand van Infoplaza (nr 334) op Festivak 2017 en kom alles te weten over OutdoorSupport.

Waarom OutdoorSupport niet mag ontbreken bij een evenement

Weersomstandigheden beïnvloeden evenementen zeer regelmatig. Zeker sinds de incidenten op Pukkelpop (2011) en de Zwarte Cross (2015) is weerbewaking bij evenementen niet meer weg te denken. Maar hoe gaat het in zijn werk?

Voor de juiste beslissingen wilt u heldere informatie in de juiste context. Het OutdoorSupport dashboard toont direct of het weer van invloed is op uw evenement.  Indien de weersituatie daarom vraagt zullen onze experts contact opnemen. U hoeft zich geen zorgen te maken over een verandering in het weer. Wij bewaken dit voor u! Uiteraard kunt u onze experts ook zelf bellen. Meer weten? Kom naar Festivak 2017 en bezoek onze stand, u ontvangt hier een gratis demo. Alle details met betrekking tot OutdoorSupport? Lees dan verder!


Meer weten over OutdoorSupport of contact opnemen?

Lees verder! Neem contact op