Infoplaza zal voor de eerste keer deelnemen aan EventSummit. EventSummit is een vakbeurs gericht op de organisatie van events. Tijdens EventSummit 2018 wordt de bezoeker een gevarieerd aanbod van rond de 450 (vernieuwde) exposanten getoond die met hun producten en diensten kunnen bijdragen om de kwaliteit van events te verbeteren. Parallel daaraan vindt er een uitgebreid en inspirerend kennisprogramma plaats voor alle eventprofessionals.

Weerbewaking bij events

Het weer heeft grote impact op buiten activiteiten. Het heeft invloed op het aantal bezoekers en op de veiligheid voor uw gasten. Komt er een onweersbui? Is uw tent of attractie bestand tegen de verwachte windstoten? Infoplaza OutdoorSupport maakt de risico’s inzichtelijk, zodat u tijdig kunt anticiperen. Wilt u graag alles te weten komen over weerbewaking bij events? Bezoek dan de stand van Infoplaza (F004) op EventSummit en kom alles te weten over OutdoorSupport. Een impressie van het event:

Waarom OutdoorSupport niet mag ontbreken bij een evenement

Weersomstandigheden beïnvloeden evenementen zeer regelmatig. Zeker sinds de incidenten op Pukkelpop (2011) en de Zwarte Cross (2015) is weerbewaking bij evenementen niet meer weg te denken. Maar hoe gaat het in zijn werk?

Voor de juiste beslissingen wilt u heldere informatie in de juiste context. Het OutdoorSupport dashboard toont direct of het weer van invloed is op uw evenement. Indien de weersituatie daarom vraagt zullen onze experts contact opnemen. U hoeft zich geen zorgen te maken over een verandering in het weer. Wij bewaken dit voor u! Uiteraard kunt u onze experts ook zelf bellen. Meer weten? Kom naar EventSummit 2018 en bezoek onze stand, u ontvangt hier een gratis demo.


Meer weten over OutdoorSupport of contact opnemen?

Lees verder! Neem contact op