Zeer recent  hebben we de internationale weer app ‘Meteoplaza’ voor iOS gelanceerd. Daarmee zijn alle weer apps van Infoplaza in 6 talen beschikbaar geworden voor iOS en Android. De Meteoplaza app voor iOS maakt daarmee de cirkel rond voor Europa.

Meteoplaza voor iOS was de laatste horde voor Europa

De webversie Meteoplaza.com staat al sinds eind april 2015 in 6 verschillende talen online en ook de Meteoplaza app voor Android is al enige maanden beschikbaar in de Google Play Store. Met de lancering van de Meteoplaza app voor iOS is een belangrijke horde genomen door Infoplaza voor een algehele lancering van het totale weerproduct in Europa. Naast de ‘specifieke’ functie apps zoals Buienalert en Onweeralarm, die al enige tijd beschikbaar waren in 6 talen op beide platforms, is nu ook de complete weer app internationaal gelanceerd. En dat is goed nieuws ter ondersteuning van de internationale ambities.

Weernieuws en wintersportkanaal nog op de wensenlijst

Op Weerplaza.nl en in de apps brengen professionele meteorologen, waaronder TV-weerman Marco Verhoef, dagelijks het laatste nieuws aan de gebruikers. Ook wordt een uitgebreid wintersportkanaal met actuele sneeuwhoogten, sneeuwalarmen en skicondities aangeboden. Dergelijke functies zijn momenteel alleen nog beschikbaar in de Nederlandse versie op web en app. Maar ook daarvoor bestaat bij Infoplaza de ambitie om dergelijke functies stapje voor stapje toe te voegen in alle talen en het Europese avontuur aan te gaan.

Bekijk de apps in de Google Play Store en iTunes:

google-store appstore