Recentelijk heeft MOJO haar contract verlengd met Infoplaza voor de bewaking van “het weer” voor alle concerten die MOJO in Nederland organiseert.

Hiermee bevestigt MOJO dat het weer een grote impact kan hebben op de evenementen & concerten zoals The Passion, Lowlands, Down the Rabbit Hole en North Sea Jazz. MOJO wil weersverwachtingen nauwgezet kunnen volgen omdat het soms een directe invloed heeft op het aantal bezoekers en hun veiligheid. De belangen zijn dus groot, niet alleen in de eerste plaats voor MOJO maar voor alle stakeholders die betrokken zijn, zoals gemeenten, bij een buiten evenement. MOJO maakt daarom gebruik, gedurende de hele op- en afbouwperiode, van het Infoplaza OutdoorSupport online dashboard en weerbewaking voor haar evenementen. Infoplaza doet dit naast MOJO ook voor vele andere partijen die actief zijn in de Outdoorbranche.

Overzichtelijk dashboard met eigen weerlimieten

Om een goed inzicht in de weersverwachting te krijgen, en de risico’s die u als organisator loopt, biedt Infoplaza een concrete oplossing; het OutdoorSuppprt online dashboard. In het OutdoorSuppport dashboard kunt u iedere locatie invoeren waarvoor u specifiek de weersverwachting wilt volgen. Het dashboard toont direct of het weer invloed heeft op uw activiteit. We doen dit door heldere conclusies met de kleuren groen, oranje en rood. De criteria hiervoor bepaalt u zelf. Als u dat wilt, dan stellen wij dit voor u in op uw persoonlijke dashboard. Kleurt uw dashboard helemaal groen, dan is er niets aan de hand. Bij oranje of rood kunt u doorklikken naar de achterliggende weersinformatie in detail. Zo maakt u snel, eenvoudig en goed onderbouwd uw beslissing.

Weerbewaking jaar rond (24/7/365) of bij evenementen

Als extra service biedt Infoplaza weerbewaking voor evenementen. Wij waken dan over de actuele en toekomstige weersontwikkelingen. U hoeft zich dan dus geen zorgen te maken over een verandering in het weer. Wij bewaken dit voor u! Het gehele jaar rond of incidenteel bij een evenement. Vooraf nemen we de limieten met u door en briefen we u, of uw crisismanagementteam, in detail over de weersituatie. Vanaf dat moment monitoren wij het weer en nemen we direct contact op indien het weer boven de gestelde limieten komt. Uiteraard kunt u onze experts ook zelf bellen. Ons meteorologenteam staat tot uw beschikking en kan desgewenst deelnemen aan besluitvorming aangaande mogelijke maatregelen, zowel op locatie als via video conference of de telefoon. Zo helpen wij snel en gemakkelijk te beslissen.


Meer informatie over OutdoorSupport? Neem vrijblijvend contact op met Infoplaza!

Lees verder! Neem contact op