Vanaf 15 december is Infoplaza verhuisd van Hilversum naar Houten. 

Na te gast te zijn geweest bij de Wereldomroep (2009), en in een ander pand op het Mediapark (2013) gezeten te hebben, voelt dit echt als thuis, ons eigen kantoor. Ook de goede bereikbaarheid, zowel per auto als openbaar vervoer, is een belangrijk voordeel. We zijn heel blij met onze nieuwe werkruimte. Door de vele ramen hebben we een prachtig uitzicht, en natuurlijk de hele dag goed zicht op het weer, niet onbelangrijk voor onze meteorologen!

Naast dit prachtige uitzicht hebben we een heel groot vloeroppervlak waardoor iedereen een royale werkplek heeft. Door de ruime en transparante opzet kunnen de collega’s op diverse plekken overleggen. Het nodigt uit om even naar elkaar toe te lopen om de koppen bij elkaar te steken. Door de inspirerende ruimte is er veel interactie. Iedereen voelt zich erg op zijn gemak, dat is prettig werken en goed voor de sfeer. Hier kunnen wij met heel veel plezier verder werken aan de groei van ons bedrijf, door nieuwe oplossingen op maat te creëren voor elke sector en snel en gericht te innoveren.

Benieuwd naar wat er de afgelopen weken allemaal gebeurd is om te komen tot dit prachtige eindresultaat? Bekijk dan hier een impressie:

Menno Bom, directeur Infoplaza: “Dit nieuwe kantoor is een belangrijke stap in het verwezenlijken van onze ambitie om de nummer 1 weerexpert voor alle consumenten en bedrijven te worden”.

Loop mee met onze directeur door het kantoorpand in Houten: