Offshore Energy trekt een wereldwijd publiek van professionals in de offshore-industrie. Het driedaagse evenement biedt een platform waar meer dan 650 bedrijven hun producten en diensten presenteren. De bijbehorende conferentie behandelt actuele en toekomstige uitdagingen in de offshore-industrie.

©Offshore Energy

Offshore Energy is een crossmedia platform voor professionals die de hele “upstream” keten vertegenwoordigen. De beurs maakt het mogelijk om actuele ontwikkelingen in de industrie te bespreken, up-to-date te houden en netwerken uit te breiden.

 

Trends spotten tijdens Offshore Energy

Door Offshore Energy 2017 heeft Infoplaza kunnen ervaren welke ontwikkelingen zich er momenteel afspelen in de Offshore-industrie. De beurs gaf ons tevens de kans direct te spreken met een belangrijke groep stake-holders in de industrie. Om Infoplaza te introduceren en onze Offshore Weather Support (OWS) services voor zowel de Olie & Gas maar ook voor de Wind industrie. Op basis van de positieve feedback op de OWS-diensten kunnen we terugkijken op een succesvolle beurs.


Meer weten over onze oplossingen voor de offshore-industrie

Lees verder! Neem contact op