Weerplaza heeft naast haar bestaande redactie deze zomermaanden ook een jongerenredactie. Weerplaza geeft deze zomer een groep jongeren de kans om op hun manier met het weer aan de slag te gaan. Dat betekent geen ‘saaie’ weersverwachtingen, maar meer de lol om, en met het weer.

In totaal gaan 6 jongeren voor Weerplaza op pad om het weer op een andere manier onder de aandacht te brengen. Met leuke straatpraat en challenges maken zij de komende weken interessant YouTube filmpjes. De jongerenredactie wordt begeleid door Raymond Klaassen, meteoroloog bij Weerplaza. Raymond: “Het weer is meestal geen aansprekend onderwerp bij jongeren. Weerplaza hoopt op deze manier een jongere doelgroep aan te spreken. We laten de jongerenredactie daarin helemaal vrij.”

Het is een Weerplaza experiment waar het YouW Team zelf een invulling aan moet geven. Hieronder de introfilm, de komende tijd zullen meer video’s gaan volgen.

Vind jij het leuk hoe jongeren het weer beleven en hoe zij er mee omgaan, dan is het een goed idee om je te abonneren op YouW Youtube kanaal en ook nog een ‘duimpje’ omhoog te geven. 🙂

Alvast bedankt namens Amber, Ilse, Legisah, Kimberly, Phoebe en Ruben.

See YouW snel ergens in Nederland!

Je vindt het YouW team ook op Instagram en op Twitter.