Infoplaza is een snel groeiend internationaal bedrijf met inmiddels meer dan 65 collega’s op ons hoofdkantoor in Nederland en in onze vestiging in Kazakhstan, waaronder 7 verschillende nationaliteiten. Wij zijn altijd op zoek zijn naar professionals die samen met ons verder willen bouwen en ondersteunen ook graag jong talent die werkervaring willen opdoen.

Kom jij ons team versterken? Momenteel zoeken we met name:

Staat jouw droombaan hier niet tussen?

Of ben je op zoek naar een bijbaan of vakantiebaan?
Als jouw uitdaging er nu even niet tussen staat, stuur ons dan gewoon een berichtje en laat ons weten hoe je jouw talenten bij Infoplaza zou willen gebruiken, dan kijken we samen naar de mogelijkheden.

Sollicitatieprocedure

Heb je een vacature gezien die bij je aansluit? Of wil je een open sollicitatie sturen?
Stuur dan je cv en motivatie naar hr@infoplaza.nl.

Zodra wij jouw sollicitatie hebben ontvangen, sturen we je daarvan een bevestiging. We laten je niet lang in spanning zitten, want als wij voldoende aanknopingspunten zien nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek. Zo niet, dan zal je daarover ook bericht krijgen na de sluitingsdatum met een motivatie.

In het eerste gesprek willen we graag kennismaken met jou, maar ook laten we je zien hoe jouw mogelijke nieuwe werkplek eruit ziet. Stel dus vooral vragen over alles wat je zou willen weten, dat doen wij ook.

Als het eerste gesprek voor beiden positief is, dan vindt er meestal nog een vervolggesprek plaats. Dit gesprek is o.a. met iemand van de directie en zal meer ingaan op de arbeidsvoorwaarden. Is de klik wederzijds? Dan doen we je graag een passend aanbod!

Als je akkoord gaat met ons aanbod en het contract getekend is, verwelkomen wij je graag als collega in het Infoplaza team! Vanaf je eerste werkdag word je door het Infoplaza Onboarding programma al snel op de hoogte gebracht van alle ins en outs.

Neem contact op