Vanuit ons mooie pand in Houten werken we elke dag 24/7 aan de beste weer-, verkeer- en OV-informatie. Wij hebben momenteel meerdere vacatures:

Wij zijn op zoek naar informatie junkies!

Dagelijks voorzien we miljoenen gebruikers van onze informatie. Ons bedrijf is groeiende en daarom zoeken wij nieuwe collega’s die in een leuke, gezellige en leergierige omgeving samen het maximale halen uit de technische en redactionele mogelijkheden. Kan jij terabytes aan informatie omzetten naar goed te gebruiken adviezen, gemakkelijk te begrijpen app’s of goed geschreven teksten? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op.

De procedure

Zodra wij jouw sollicitatie in goede orde hebben ontvangen, sturen we je daarvan een bevestiging. We laten je niet lang in spanning zitten, want binnen twee werkdagen ontvang je van ons een inhoudelijke reactie. Als wij voldoende aanknopingspunten zien, nodigen we je uit voor een eerste kennismakingsgesprek.

In het kennismakingsgesprek willen we kennismaken met jou maar ook laten we je graag zien hoe jouw mogelijke nieuwe werkplek eruit ziet. Je maakt kennis met een aantal collega’s die vertellen wat ze doen en hoe we werken. Zo kun je een goed beeld vormen van de functie en van het werken bij Infoplaza.

Als het eerste gesprek voor beide positief is, dan vindt er een tweede gesprek plaats. Dit gesprek is met je toekomstige leidinggevende en iemand van de directie en gaat bij voldoende aanknopingspunten over de arbeidsvoorwaarden. Infoplaza biedt een compleet pakket van arbeidsvoorwaarden zoals uitstekend salaris, bonusregeling, thuiswerkplek voorzieningen en een pensioenregeling voor later.

Open sollicitaties

Geen vacature die je aanspreekt? En je hebt unieke talenten die je graag bij Infoplaza tot uitdrukking wil brengen? Dan ontvangen we graag alsnog jouw open sollicitatie en CV.
Je kunt deze sturen naar hr@Infoplaza.nl.


Aan de slag voor onze merken en partners?

Neem contact op