Bijna elke Nederlander heeft dagelijks te maken met het weer, de situatie op de weg of een reis met het openbaar vervoer. Infoplaza geeft hierover gedetailleerde en accurate informatie en helpt op deze wijze dagelijks een groot deel van de Nederlandse bevolking o.a. door apps als Weerplaza, Buienalarm, Verkeerplaza en Schwung. We helpen met tips, met hoogwaardige informatie, maar we bieden ook bijzonderheden en vermaak aan.

Wat wij zoeken

Voor de versterking van ons IT team zijn wij op korte termijn op zoek naar een Database / Back-end Engineer. Binnen het team ben je mede verantwoordelijk voor het verwerken van grote hoeveelheden data, afkomstig van zowel externe als interne bronnen. De databases worden 24/7 voorzien van nieuwe data, welke binnen enkele seconden moet kunnen worden opgevraagd. Zowel eigen/interne tools als de diverse klanten producten worden voorzien vanuit een verscheidenheid aan databases, welke zelf worden gehost in diverse datacentra; alsmede beschikbaar zijn middels cloud oplossingen. Je gaat werken in een open en collegiaal team dat je alle kans geeft tot ontwikkeling, werkplezier en het beste uit jezelf laat halen, inclusief goede arbeidsvoorwaarden.

Wat je daar voor nodig hebt

 • Werkervaring als backend engineer en blijvend in ontwikkeling.
 • Kennis van:
  • MS SQL Server & MySQL databases
  • PostgreSQL
  • SQL Server Integration Services (SSIS) & SQL Server Analysis Services (SSAS)
  • SQL server Replicatie
  • XML importeren en exporteren voor SQL Server
  • Maken van functies, stored procedures en views in zowel MS SQL Server als MySQL
 • Ervaring met het programmeren in GOlang en het draaien van dockers in kubernetes is een pre.
 • Affiniteit met weer, verkeer of OV is een pre.

Wij zijn Infoplaza

Infoplaza is hét online platform waar informatie op het gebied van weer, verkeer en openbaar vervoer samenkomt. De informatie die wij analyseren wordt helder en overzichtelijk gepresenteerd via web, mobiel en apps. Wij lopen continue voorop in innovatie op het gebied van weer en techniek. Werken bij Infoplaza betekent voorop lopen in een veelzijdige wereld. Je krijgt bij Infoplaza veel ruimte voor initiatief en zelfontwikkeling. Wij zijn hard groeiende en daarom zijn wij op zoek naar jou!

Interesse?

Lijkt het je leuk om bij Infoplaza te komen werken? Kom dan gerust eens bij ons langs om kennis te maken of stuur meteen je CV op. Je kunt ons bereiken via HR@INFOPLAZA.NL
of bellen via +31 (0)85– 2103008.

Vacature ref. IP19-101

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.