Bijna elke Nederlander heeft dagelijks te maken met het weer, de situatie op de weg of een reis met het openbaar vervoer. Infoplaza geeft hierover gedetailleerde en accurate informatie en helpt op deze wijze dagelijks een groot deel van de Nederlandse bevolking, o.a. door onze sites en apps als Weerplaza, Buienalarm, Verkeerplaza en Schwung. We helpen met tips, met hoogwaardige informatie, maar we bieden ook bijzonderheden en vermaak aan. We zijn op zoek naar jou om al onze informatie op de beste manier te verwerken en beschikbaar te stellen.

Wat wij zoeken

Voor versterking van onze DevOps teams zijn wij op zoek naar DevOps Engineers (3 FTE), van starter tot experts. Veel oplossingen worden bij Infoplaza in huis ontwikkeld. Waarbij we gebruik maken van de nieuwste technieken en altijd op zoek zijn naar nieuwe mogelijkheden om op onze piek momenten (165.000 gelijktijdige gebruikers) nog steeds een goede performance en gebruikerservaring te kunnen bieden.

Met het team van developers werk je samen met designers en productowners aan de ontwikkeling van onze consumenten en zakelijke producten. Jullie zijn verantwoordelijk voor de gehele ontwikkeling vanaf ontwerp, realisatie tot het monitoren. Je gaat werken in een open en collegiaal team dat je alle kans geeft tot ontwikkeling, werkplezier en het beste uit jezelf laat halen, inclusief goede arbeidsvoorwaarden.

Wat je daar voor nodig hebt

  • Werkervaring als Front-end / applicatie developer
  • Aantoonbaar kennis en ervaring met Angular 2+
  • Ervaring met: TypeScript, REST en JSON CSS preprocessors (SASS / LESS)

Een pré is als je ook ervaring hebt met:

  • C# .NET Core
  • Docker en CI/CD tooling (Git, Jenkins, etc.)
  • Affiniteit met weer, verkeer of OV
  • In staat bent zelfstandig architectuur voor een nieuwe applicatie neer te zetten

Wij zijn Infoplaza

Infoplaza is hét online platform waar informatie op het gebied van weer, verkeer en openbaar vervoer samenkomt. De informatie die wij analyseren wordt helder en overzichtelijk gepresenteerd via web, mobiel en apps. Wij lopen continue voorop in innovatie op het gebied van weer en techniek. Werken bij Infoplaza betekent voorop lopen in een veelzijdige wereld. Je krijgt bij Infoplaza veel ruimte voor initiatief en zelfontwikkeling. Wij zijn hard groeiende en daarom zijn wij op zoek naar jou!

Interesse?

Lijkt het je leuk om bij Infoplaza te komen werken? Kom dan gerust eens bij ons langs om kennis te maken of stuur meteen je CV op. Je kunt ons bereiken via HR@INFOPLAZA.NL
of bellen via +31 (0)85– 2103008.

Vacature ref. IP19-100

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.