Onze passie: complexe informatieeenvoudig presenteren


We doen dit door de juiste weer-, verkeer en OV-informatie op een heldere manier te presenteren. U kunt zo snel en gemakkelijk beslissen.
We doen dit voor media, bedrijven, overheden en consumenten.

Weer

Het uitgebreide weer voor meer dan een miljoen plaatsen in de wereld en de beste regenradar van Nederland. Altijd actueel.

Weerplaza

Verkeer

De actuele verkeersinformatie van Nederland. Realtime file-informatie helder en eenvoudig gepresenteerd.

Verkeer

OV

Met OVplaza ben je altijd op de hoogte van de laatste OV-informatie. Toont van alle vervoerders de realtime vertrektijden.

OV


WIJ WERKEN ONDER MEER VOOR

Expertteam met passie


Alle getoonde informatie op onze websites en in onze apps wordt zeer nauwkeurig geanalyseerd en opgesteld door onze eigen meteorologen. Gepassioneerde vakmensen die garant staan voor de beste informatie en weten van wanten als het om het weer gaat. Zij begrijpen wat u drijft en hoe zij onze informatie kunnen presenteren, zodat u snel kunt beslissen.

Nieuwste technologieën


Zowel in ons productieproces als ook in onze websites en apps zijn wij afhankelijk van de nieuwste technologieën. Weer is in de afgelopen jaren 'big data' geworden. Continue sluiten we nieuwe modellen en nieuwe bronnen aan.

Door onze slimme weercomputer kunnen we deze eenvoudig en flexibel toevoegen. Zo staan wij garant voor de best mogelijke verwachtingen en lopen we voorop in ontwikkelingen zoals ons wereldwijde neerslagbeeld. Lees meer over onze innovatie onder 'De weerexperts'.

De benodigde rekencapaciteit voor dit soort ontwikkelingen is ingericht op extreme drukte bij weeralarmen. Het technische team zorgt ervoor dat alles blijft draaien en de continuïteit gewaarborgd wordt.

Wij zijn Infoplaza

Wij werken met een enthousiast team van jonge professionals. Specialisten, ieder op zijn of haar eigen terrein. Onze meteorologen zijn universitair of HBO opgeleid en hebben vele jaren ervaring in het weer. Met ons team van ontwikkelaars beheersen we alle moderne programmeertalen en hebben we specialistische kennis op het gebied van weer-, verkeer en OV-informatie in huis.

Graag persoonlijk advies?Bel ons, 085 - 21 03 008


Na ontvangst van uw vraag, doen wij ons best uiterlijk binnen
één werkdag contact met u op te nemen.