To the point


Onze missie is om mensen en organisaties te helpen beslissen met de juiste informatie voor ieder punt. Met ons enthousiaste team van professionals en nieuwste technologieën zijn we relevant in uw vraagstukken. Onze informatie is nauwkeurig, beslissend, ultra lokaal en tijdig. Of het nu op land, op zee, op de weg of in de atmosfeer is; in het verleden, heden, toekomst of in trends… onze informatie is…
to the point.

Weer

Het uitgebreide weer voor meer dan één miljoen plaatsen in de wereld en de beste regenradar van Nederland. Altijd actueel.

Weerplaza

Verkeer

De actuele verkeersinformatie van Nederland. Real-time file-informatie helder en eenvoudig gepresenteerd.

Verkeer

OV

Met OVplaza ben je altijd op de hoogte van de laatste OV-informatie. Toont van alle vervoerders de real-time vertrektijden.

OV


Complexe informatie inzichtelijk maken


We doen dit door de juiste weer-, metocean, verkeer en ov-informatie op een heldere manier te presenteren. Samen helpen wij u gemakkelijker te beslissen met de juiste informatie voor ieder punt. We doen dit voor media, bedrijven, overheden en consumenten.

WIJ WERKEN ONDER MEER VOOR

Experts met passie


Met ruim 60 mensen werken wij dagelijks aan de beste informatie voor uw toepassingen. Alle getoonde informatie in onze dashboards, websites en apps wordt zeer nauwkeurig geanalyseerd en opgesteld door onze vakmensen. Dagelijks inspireren zij elkaar en halen zij plezier uit het maken van solide, innovatieve en duurzame oplossingen. Alles op basis van toonaangevende technologieën, zodat u we u maximaal gebruiksgemak kunnen bieden.

Nieuwste technologieën


Zowel in ons productieproces als ook in onze websites en apps, zijn wij afhankelijk van de nieuwste technologieën. Weer is in de afgelopen jaren ‘big data’ geworden.

Continue sluiten we nieuwe modellen en nieuwe bronnen aan. Door onze slimme weercomputer kunnen we dit eenvoudig en flexibel doen. Zo staan wij garant voor de best mogelijke verwachtingen en lopen we voorop in ontwikkelingen zoals ons wereldwijde neerslagbeeld.

De benodigde rekencapaciteit voor dit soort ontwikkelingen is ingericht op extreme drukte bij weeralarmen. Het technische team zorgt ervoor dat alles blijft draaien en de continuïteit gewaarborgd wordt.

Graag persoonlijk advies?Bel ons, 085 - 21 03 008


Na ontvangst van uw vraag, doen wij ons best uiterlijk binnen
één werkdag contact met u op te nemen.