Afgelopen vrijdag 21 juni hielden wij ons 10-jarig jubileum. En dit was een groot succes!! Met het Weercafé geleid door Erben Wennemars, living statue ‘het Weerhuisje’, diverse foodtrucks, een live band en een hoop gezelligheid werd de eerste dag van de zomer tezamen met 10-jaar Infoplaza gevierd.

Een terugblik….

Het zonnetje aan de hemel, af en toe een wolkje, een briesje en een graadje of 21; het weer werkte tijdens ons jubileum in elk geval mee. Gasten werden verwelkomd door ‘het Weerhuisje’ en onder het genot van een hapje en een drankje werd aandachtig geluisterd naar alle deelnemers van het Weercafé. Erben Wennemars nam de bezoekers mee langs allerlei weergerelateerde onderwerpen en kreeg antwoord op de vraag of er ooit nog een Elfstedentocht komt. Op 20 november 2030 (dag 324 van het jaar). Na het Weercafé werd ook de nieuwe corporate video onthuld, die ook voor de collega’s van Infoplaza nog een verrassing was. De band ‘de Mannen van de Straat’ en de diverse foodtrucks maakten het hele jubileum tot een zeer geslaagd feest. Met als klap op de vuurpijl (en tot groot plezier van alle weerliefhebbers), na zonsondergang een waar schouwspel van lichtende nachtwolken.

De onthulling van de corporate video van Infoplaza

Een veel gehoorde opmerking van veel van onze bezoekers door de jaren heen is toch wel:“Ik had niet bedacht dat het weer bij al die onderwerpen zo’n prominente rol speelde”. Maar het weer is veel meer dan een weerbericht op een website, een mobiele app of op televisie voor de consument. Het weer speelt dagelijks een cruciale rol bij heel veel processen op verschillende niveaus. De rol van Infoplaza daarbij is om iedereen op deze verschillende niveaus te helpen bij het nemen van beslissingen. Geen mooier moment was er om te kiezen voor de onthulling van onze nieuwe corporate video met een kijkje in de keuken van Infoplaza anno 2019, waar veel van deze onderwerpen aan bod komen. Kijk mee:


Bedankt! Ook namens het goede doel ColSensation

Wij willen iedereen bedanken die een bijdrage heeft geleverd aan het tot een succes brengen van ons 10-jarig jubileum. De vele felicitaties, de gezelligheid en niet in de laatste plaats de vele bijdragen ten behoeve van het goede doel ColSensation. Dankzij een ieder kunnen we een prachtig bedrag doneren en dit goede doel steunen in de strijd tegen kanker.


We zien u graag over 5 jaar weer terug op ons 15-jarig jubileum!