De recent vernieuwde website van Buienalarm.nl is genomineerd voor de "Website van het Jaar 2018" in de categorie "Weer & Verkeer". De Website van het Jaar verkiezing is de jaarlijkse online publieksprijs voor de beste en populairste websites in Nederland.

Nominatie Buienalarm.nl

De nominatie voor Website van het Jaar van Buienalarm.nl is niet nieuw in de geschiedenis van Buienalarm. De afgelopen jaren is de website een vaste gegadigde voor de publieksprijs, maar de prijs werd nog nooit eerder gewonnen. Of het dit jaar gaat lukken weten we ook pas op 22 november a.s. als de prijsuitreiking plaatsvindt tijdens de “Website van het Jaar award night”. In de categorie “Weer en Verkeer” is de concurrentie groot.

Voor het team dat heeft gewerkt aan de vernieuwde website van Buienalarm.nl is de nominatie een kroon op het werk. Er is hard gewerkt aan een verbeterde en vernieuwde technologie achter de website. Zo is de nieuwe website aanzienlijk sneller en volledig geoptimaliseerd voor alle verschillende apparaten. “Ook het design is flink onder handen genomen, waarbij we moesten waken voor het behoud van ons concept“, aldus Franklin van Velthuizen, oprichter van Buienalarm en nog altijd nauw betrokken bij alle ontwikkelingen rondom de apps en websites van het merk.

“Bijzonder om te zien dat vernieuwingen van deze aard aan een vertrouwd concept zo goed worden ontvangen door een zeer breed publiek”

Heb jij al gestemd?

De verkiezing gaat op basis van populariteit onder het publiek, maar ook op basis van ontwerp, inhoud en navigatie. Ook is het mogelijk om suggesties aan te geven. Per categorie kun je slechts 1 x stemmen. Heb jij al gestemd? Stemmen op Buienalarm.nl is mogelijk tot en met 19 oktober a.s.

Het werkt als volgt: