Win een cursus gladheidbestrijdingvoor het hele team!

Gladheidbestrijding in de praktijk – een terugblik op de winter van ’20 – ’21

Een terugblik op de winter van 2020 – 2021

Op dinsdag 11 mei 2021 om 10.00 uur geven Alfred Snoek, gladheidmeteoroloog bij Weerplaza en Sander Kruithof, gladheidcoördinator van de gemeente Hellevoetsluis een Webinar over “Gladheid in de praktijk”. In dit Webinar nemen zij u aan de hand van een aantal voorbeelden van afgelopen winter mee in het maken van de juiste beslissingen om zelf zo effectief mogelijk te strooien.

Hierbij gaan zij dieper in op uw uitdaging; wanneer kunt u het beste een strooiactie uitzetten? Eén van de belangrijkste factoren daarbij is de weersgesteldheid! Duikt de temperatuur onder nul, droogt de weg in de loop van de avond op, of wordt deze in de loop van de nacht door condensatie vochtig, of gaat er misschien (winterse) neerslag vallen? Kortom genoeg interessante facetten die de gladheidbestrijding zo boeiend en uitdagend voor u maken!

Een korte introductie van het online webinar door Alfred Snoek

Neem deel aan het webinar gladheidbestrijdingSchrijf u in en win!


Om u zo optimaal mogelijk voor te bereiden voor komende winter biedt Weerplaza dit Webinar gratis aan! Onder de inschrijvers verloot Weerplaza een cursus Gladheidbestrijding voor u en uw team (max. 10 personen). U hoeft alleen het formulier onderaan deze pagina in te vullen. Schrijf u dus snel in en maak gebruik van dit unieke aanbod!

Wilt u meer informatie over de Weerplaza GladheidSupport services neem dan contact op met Olaf Sueters:
o.sueters@infoplaza.nl | telefoon: 085-21 03 008 of kijk op kijk op: www.infoplaza.nl/land/gladheid.

Inschrijven

Schrijf u in voor het webinar en maak kans! Of bel direct voor een afspraak, 085 - 21 03 008


Na ontvangst van uw inschrijving ontvangt u een bevestiging
en een link naar de online webinar.

    ManVrouw

    Nieuwsbrief ontvangen (opt-in)