Het weerbericht voor land- en tuinbouw met ziektedrukmeter en spuitadviezen.

De agrarische sector

Er is geen sector zo afhankelijk van het weer als de agrarische sector. Hoe hoog is de ziektedruk in uw gewas? Kunt u kuilen of oogsten? Iedere dag neemt u belangrijke beslissingen die beïnvloed worden door het weer.  Infoplaza AgriSupport helpt u beslissen. Wij hebben 2 pakketten samengesteld:

AgriSupport Gewas: € 154,00 per jaar

Speciaal samengesteld voor gewasteelten. Zeer gedetailleerde weersinformatie met de ziektedruk, het spuitadvies voor Phytophtora in aardappelen en diverse werkbaarheidsvenster. Bovendien kunt u met onze nieuwe module Effect Bespuiting het verwachte effect in de komende dagen voor ruim 700 toegelaten middelen berekenen. Gebruik nu de vouchercode IPGEWAS voor een maand gratis proefabonnement.

AgriSupport Veehouderij: € 99,00 per jaar

Zeer gedetailleerde weersinformatie voor uw perceel met onder andere het werkbaarheidsvenster voor bespuitingen, bemesten en kuilen. In dit pakket heeft u alle weerinformatie die u nodig heeft voor uw beslissingen. Gebruik nu de vouchercode IPVEE voor een maand gratis proefabonnement.

Kennis Agribusiness

Naast de consumenten website Weerplaza.nl is Infoplaza vooral weer expert met oplossingen voor vele bedrijven. Omdat weersverwachtingen en teeltadviezen erg nauw letten werkt Infoplaza AgriSupport met een team van ervaren meteorologen. Op landbouwkundig gebied worden wij geadviseerd door Wim Nugteren. Hij heeft veel ervaring met agrarische modellen die de invloed van het weer op ziekten inzichtelijk maken, gewasbescherming en andere landbouwkundige toepassingen.

Naast eigen concepten denken we graag mee in het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor de agrarische sector. Binnen Nederland en daarbuiten. Het weer stopt niet bij de landsgrenzen. Onze oplossingen kunnen wij wereldwijd aanbieden.


Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op