Het weerbericht voor land- en tuinbouw met ziektedrukmeter en spuitadviezen.

De agrarische sector

Er is geen sector zo afhankelijk van het weer als de agrarische sector. Hoe hoog is de ziektedruk in uw gewas? Kunt u kuilen of oogsten? Iedere dag neemt u belangrijke beslissingen die beïnvloed worden door het weer. Wij helpen u graag deze beslissingen te nemen door zeer gedetailleerde weersinformatie en specifieke landbouwkundige adviezen te laten zien in Infoplaza AgriSupport. We hebben 2 pakketten samengesteld. Eén op maat voor de veehouderij en een uitgebreid pakket met specifieke informatie voor akkerbouw en tuinbouw gewassen.

Meer over de verschillende pakketten

AgriSupport Gewas: € 99,00 per seizoen of € 149,00 per jaar

Op maat voor bedrijven in de tuinbouw, akkerbouw, fruitteelt en bloemen. Bij het verbouwen van gewassen is gedetailleerde weersinformatie niet voldoende voor het nemen van beslissingen. Het uitgebreide pakket ‘Infoplaza Gewas’ biedt meer dan het Veehouderij pakket. Zo is het uitgebreid met de ziektedruk en spuitadviezen. Met onze nieuwe module Effect Bespuiting kunt u het verwachte effect in de komende dagen voor ruim 700 toegelaten middelen berekenen. Ontdekken wat ‘AgriSupport Gewas’ te bieden heeft? Sluit dan nu een proefabonnement af.

AgriSupport Veehouderij: € 99,00 per jaar

Op maat voor de veehouderij. Zeer gedetailleerde weersinformatie voor uw perceel met onder andere het werkbaarheidsvenster voor bespuitingen, bemesten en kuilen. In dit pakket heeft u alle weerinformatie die u nodig heeft voor uw beslissingen, zonder teveel te betalen voor specifieke informatie met betrekking tot gewassen. Ontdekken wat ‘AgriSupport Veehouderij’ te bieden heeft? Sluit dan nu een gratis proefabonnement af.

Probeer nu AgriSupport Gewas één maand gratis!


Na 30 dagen proef gaat het abonnement AgriSupport Gewas voor 149 euro per jaar in. Wilt u geen abonnement of wilt u een ander abonnement afsluiten, dan kunt u het eenvoudig staken door binnen 30 dagen een mail te sturen naar info@infoplaza.nl.

Waar komt onze kennis vandaan?

Naast de consumenten website Weerplaza.nl is Infoplaza vooral weerexpert met oplossingen voor vele bedrijven. Omdat weersverwachtingen en teeltadviezen erg nauwlettend zijn, werkt Infoplaza AgriSupport met een team van ervaren meteorologen. Op landbouwkundig gebied worden wij geadviseerd door Wim Nugteren. Hij heeft veel ervaring met agrarische modellen die de invloed van het weer op ziekten inzichtelijk maken, gewasbescherming en andere landbouwkundige toepassingen.

Naast eigen concepten denken we graag mee in het ontwikkelen van nieuwe oplossingen voor de agrarische sector. Binnen Nederland en daarbuiten. Het weer stopt niet bij de landsgrenzen. Onze oplossingen kunnen wij wereldwijd aanbieden.


Meer weten over de mogelijkheden?

Neem contact op