Een eenvoudig dashboard toont u in één oogopslag of u werkzaamheden kunt uitvoeren of niet!

Onwerkbaar weer voor de bouw?

BouwSupport maakt de risico’s van het weer inzichtelijk met een helder icoon voor diverse activiteiten, zoals asfalteren, betonstorten, werken op hoogte of schilderen. Door kleurcodes groen, oranje of rood ziet u per dag of per uur of u kunt werken. U maakt dit inzichtelijk door uw eigen projecten aan te maken. Zo heeft u voor ieder project een helder overzicht of u kunt werken. Door een beter planning, verlaagt u uw operationele kosten.

Uiteraard geeft BouwSupport u ook inzicht in het weerverlet volgens diverse cao normen. Wij werken hierin nauw samen met Technisch Bureau Bouwnijverheid (TBB voert het secretariaat van cao-partijen in de Bouw). En u gebruikt BouwSupport bij geschillen. Bijvoorbeeld voor het berekenen van het aantal (on)werkbare dagen in een project. Op basis van UAV, GIW, of eigen criteria, kunt u snel een historisch overzicht maken met onwerkbare dagen voor uw project.

Maatwerk in de bouw

Naast onze abonnementen voor de bouw, leveren we aan diverse bouw partners maatwerk oplossingen. Zoals het communiceren van de cao norm voor CNV en FNV, maar ook intranet oplossingen voor grote bouwbedrijven. U kunt hierbij denken aan het informeren van grote groepen werknemers in de bouw via SMS of een App of weernieuws voor diverse websites in de bouw. Ook kunnen wij u van dienst zijn bij maatwerk applicaties om uw projecten nog beter te kunnen plannen.


BouwSupport Web nu 8 dagen gratis proberen?

Meld nu aan


Prijzen BouwSupport

BouwSupport geeft u alle informatie binnen Nederland in één Dashboard. Met één abonnement heeft u alle benodigde informatie online en op uw smartphone en bovendien kunt u deze informatie per mail ontvangen. De abonnementskosten per jaar zijn € 349,00.

U kunt ook een multi-user account afsluiten. U kunt dan met meer vestigingen onbeperkt inloggen op BouwSupport. Ook ontvangt u een link voor u intranet, zodat u zonder gebruikersnaam en wachtwoord rechtstreeks kunt inloggen op BouwSupport. U heeft een Multi-User account vanaf € 1.250,00. Wilt u meer weten over ons Multi-user account? Neem contact op.


Meer weten over BouwSupport?

Neem contact op