Optimaal strooien door overzichtelijk en eenvoudig dashboard.

Een helder en overzichtelijk dashboard

In uw persoonlijk dashboard ziet u in één oogopslag of er kans is op gladheid. Op de kaart ziet u de waarnemingen uit uw eigen GMS, gecombineerd met de verwachting voor dat punt. Niet alleen de weersverwachting, maar ook de verwachte condities op het wegdek. Dit doen we met ons state-of-the-art ‘coupling’ wegdekmodel. Met heldere weercodes in kleur, ziet u in één oogopslag of er gladheid wordt verwacht. Daarna heeft u met maximaal 2 klikken toegang tot alle details van het weer. Vanaf uw desktop, tablet of smartphone!

Weerbewaking

De meteorologen van ons expertteam controleren de verwachtingen en zorgen voor de juiste conclusies in uw dashboard. Daarnaast bewaken zij uiteraard ook het weer voor u. Bij onverwachte situaties en bij gladheid door neerslag nemen zij proactief contact met u op. Wij werken met goed opgeleide en getrainde experts met vele jaren ervaring in de bewaking van gladheid.

Bewaking GMS

Wilt u een stap verder en uw coördinatoren maximaal ondersteunen, dan kunnen wij ook de bewaking van het GMS voor u verzorgen. De alarmen van het GMS komen binnen op onze systemen en in combinatie met de weersverwachting adviseren onze experts uw coördinatoren. In overleg wordt een definitief besluit genomen. Maximale veiligheid op uw wegen!

Kennis en ervaring bij bewaken van gladheid

De meteorologen van Infoplaza hebben vele jaren kennis en ervaring in het bewaken van gladheid voor Rijkswaterstaat, provincies en gemeenten. Niet alleen het bewaken van het weer, maar ook de totale bewaking van het gladheidmeldsysteem. Ook bewaken onze experts de gladheid op ruim 400 NS Stations en alle objecten van Defensie.

Ons gladheidsmodel kan voor iedere locatie in Nederland een berekening maken met als resultaat een gladheidsconclusie met gladheidssoort. Met een meting van een gladheidmeldsysteem wordt deze verwachting nog nauwkeuriger. Dit proces wordt continu bewaakt door ervaren gladheidsmeteorologen.


Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen?

Neem contact op