Altijd voorbereid op extreme situaties met de berichtgeving van Infoplaza.

Overheid en maatschappij

Infoplaza is een bedrijf vol met kennis over de invloed van het Nederlandse weer op onze samenleving. Maar we zijn niet alleen experts op weergebied, ook verkeer (via de weg en het spoor), is een expertise van ons.

De combinatie van weer en verkeer levert een unieke bundeling van kennis, ervaring en informatie op die voor veel overheidsinstellingen nuttig kan zijn. Rijkswaterstaat, waterschappen en het KNMI zijn slechts enkele voorbeelden van de vele overheidsinstanties die graag met ons samenwerken.

HydroSupport

Infoplaza HydroSupport is het online weer- en adviesprogramma voor waterbeheer en de bediening van bruggen en sluizen. De doelstelling van HydroSupport is om waterbeheerders bij gemeenten, provincies, rijkswaterstaat en havenbedrijven van alle benodigde weerinformatie te voorzien. Met een online abonnement, met databestanden in XML of welke dienst u ook nodig heeft in uw operatie.

Naast weerinformatie kunnen wij u ook waarschuwen voor extreme neerslag. Met onze bewakingsservice bent u vooraf goed geïnformeerd en kunt u adequate keuzes maken.


Meer weten over onze oplossingen voor de overheid?

Neem contact op