Het Infoplaza redactieteam en de ontwikkelaars staan iedere dag klaar om uw cross-mediale strategie te ondersteunen. Geheel ingericht naar uw wensen!

Mediasupport: het weer in woord en beeld

Welk medium ook gebruikt wordt, weersinformatie is er altijd onderdeel van en is een belangrijke trekker. Het weer staat namelijk nooit stil. Het weer verandert iedere minuut en er is iedere dag ‘weer in ‘t nieuws’ van Weerplaza.nl. Wilt u dus meer hits, meer kijkers, meer luisteraars, meer gebruikers, dan is de content van Infoplaza een aanrader. Wij zijn niet zomaar een leverancier van het weerbericht. Wij zijn uw mediapartner. Samen zoeken we naar het beste business model. Wij hebben oplossingen voor TV en Radio, Internet, Mobiel, Kranten en Narrow Casting.

TV en Radio

De werelden van internet en TV groeien steeds meer naar elkaar toe. Infoplaza biedt daarom totaalpakketten die hierop inspelen. Natuurlijk zijn we in het bezit van een geavanceerd presentatiesysteem voor TV, dat door vele omroepen in de wereld gebruikt wordt. Wij leveren het weerbericht aan NOS Journaal, Teletekst en NPO Radio 1. Naast TV-zenders bieden we ook de mogelijkheid de content tegelijk op meerdere distributiekanalen te tonen, bijvoorbeeld via internet, tablet en mobiel. Met slechts kleine aanpassingen (die Infoplaza uiteraard voor u doet) bent u in staat een totaalpakket te bieden aan uw klanten. Niet alleen met weer-, maar ook verkeersinformatie. Voor radiolezers bieden we ook de pagina verkeerplaza.nl/radio. Onze redactie stelt dagelijks uw videoweerbericht met achtergrondinformatie samen. Hiernaast ziet u een voorbeeld van het dagelijkse weerjournaal van Weerplaza.nl.

Internet

Infoplaza bedient diverse websites uit de Nederlandse top 10 van populairste websites met weersinformatie. Enkele voorbeelden zijn AD.nl, NU.nl, Telegraaf.nl en NOS.nl. Dankzij de gegevens van Infoplaza zijn de websites in staat om hoogwaardige en betrouwbare informatie te tonen, zoals je dat van zichzelf respecterende nieuwsbronnen mag verwachten. Voor elke doelgroep zijn we in staat een overzichtelijk pakket samen te stellen. Wij richten de diensten volledig in op de wensen van onze klanten. Dat kan zijn door het leveren van ruwe informatie, maar ook leveren wij volledige webpagina’s. Wij leveren hen actuele weersinformatie in tekst, cijfers en video en ook ‘weer in ‘t nieuws’. Naast weersinformatie leveren wij tevens verkeers- en openbaar vervoer-informatie. Zo bieden wij een ‘one stop shop’ voor deze specifieke content.

Mobiel

Ook op uw mobiele telefoon en tablet is de weersinformatie van Infoplaza te vinden. De gegevens worden zo weergegeven dat u zo snel mogelijk bij de gewenste info komt. Daarbij zijn alle belangrijke weerbronnen te vinden; korte- en langetermijnverwachtingen, buien- en regenradar, actueel weer, historische overzichten, enzovoorts. Nieuw in onze lijn zijn Buienalert en Onweeralarm. U hoeft nooit meer te worden verrast door een bui. Naast weersinformatie hebben wij ook Apps met verkeer- en openbaar vervoer informatie. Alle Apps zijn beschikbaar voor iOS en Android. Het weer is ook beschikbaar voor Windows. Aan diverse mediapartijen leveren wij bovendien complete weer-, verkeer- en OV-pagina’s voor gebruik in hun Apps of mobiele site. Zo leveren wij cross-mediaal het weer aan de media.

Kranten

Gedrukte media hebben het moeilijk; investeringen zijn minimaal, evenals vernieuwingen. Infoplaza neemt graag de vernieuwing van de weersinformatie voor haar rekening. We bezitten meer dan 20 jaar expertise op krantengebied en weten wat er (on)mogelijk is. Uiteraard kijken we niet alleen naar uw printpositie, maar leveren u ook weer- en verkeersinformatie voor online en mobiel. Door een cross-mediale aanpak haalt u met onze actuele content een belangrijke publiekstrekker in huis. Wij helpen u graag verder, tegen zo laag mogelijke kosten. Met een business model dat is gebaseerd op exposure en advertentie-inkomsten, helpen we u graag met het beperken van de kosten voor uw print activiteiten. Informeer naar de mogelijkheden!

Narrow Casting

Weer-, verkeer- en openbaar-vervoer-informatie zijn bij uitstek geschikt voor Narrow Casting. Lokale informatie die altijd relevant is. Heb ik een paraplu nodig? Sta ik zo in de file? Of zijn er vertragingen op het spoor. Infoplaza levert al deze content. Actuele informatie regelt u dus in één contract. Wij zijn goed voorbereid op uw Narrow Casting vragen. Wij hebben standaard API’s, waardoor u gemakkelijk en eenvoudig de gewenste informatie binnenhaalt. Uiteraard wilt u dit in uw eigen Look & Feel. Wij hebben een standaard set achtergrondkaarten, die wij op uw specifieke wensen kunnen aanpassen.

Weerplaza Redactie

Onze weerredactie, bestaande uit Marco Verhoef, Michiel Severin, Ben Lankamp, Raymond Klaassen, Wilfred Janssen en Diana Woei, staat iedere dag voor u klaar. Met actueel nieuws en de beste achtergrondinformatie. Voor ieder medium hebben we oplossingen. Van lokale tot landelijke media, geschreven of video, online of print, Infoplaza heeft alles in huis om iets bijzonders voor u te maken. Dan doen wij dagelijks voor onder ander NOS Journaal, NU.nl, AD, Trouw, Telegraaf, Volkskrant en Startpagina. Lees hier meer over onze redactieleden.

Wij werken o.a. voor…


Meer weten over de mogelijkheden? Neem contact met ons op.

Neem contact op