Wij werken dagelijks aan de optimale benutting van de Nederlandse infrastructuur.

Infoplaza Mobiliteit

In ons kleine landje is een soepele reis van A naar B essentieel om de economie goed draaiende te houden. Bovendien eisen de meeste Nederlanders dat vervoerders waar maken wat ze, volgens de dienstplanning, beloven. U weet dat dit lastig is want er zijn veel redenen die de reis per auto, vliegtuig, boot of het openbaar vervoer kunnen hinderen. Wij weten dat ook, en met onze kennis, producten en diensten zijn we in staat om u te helpen in het optimaliseren van de mobiliteit. In mobiliteit komen weer en verkeer samen!

OV bedrijven

Goede reisinformatie is essentieel, en bepaalt sterk de ervaring van uw reiziger. Wij helpen OV bedrijven bij het ontwikkelen van mobiele reisplanners. Reisplanners geven ons de uitdaging om relatief complexe applicaties simpel te maken. Een goede reisplanner maakt miljoenen mensen gelukkig en zorgt er uiteindelijk voor dat we efficiënter en bewuster zullen reizen.

Onze dienstverlening voor OV-bedrijven wordt uitgevoerd door onze 100% dochteronderneming MoopMobility. Wij werken onder andere voor RET, GVB, Arriva en Connexxion. Samen met de weer- en verkeersinformatie van Infoplaza bieden wij een uniek pakket aan informatie.

Toekomstvisie

Infoplaza heeft diverse partners in mobiliteit zoals onder andere Vialis, RET, GVB en Arriva, werken we dagelijks aan een optimale benutting van de Nederlandse infrastructuur. Naast dagelijks actuele informatie over vertragingen op de weg of het spoor, werken wij ook aan de mobiliteit van de toekomst. Hoe kan de integratie van de auto, openbaar vervoer en de fiets verder worden geoptimaliseerd? Hoe zorgen we ervoor dat in de toekomst auto’s zonder bestuurder veilig van A naar B rijden? Vraagstukken waar wij samen met partners en overheden continu aan werken.


Meer weten over onze oplossingen in mobiliteit?

Neem contact op