In uw persoonlijk dashboard ziet u in één oogopslag of het weer binnen uw werkbaarheidslimieten blijft.

Het weer bepaalt uw business!

Of het nu gaat om het verplaatsen van een platform, onderhoud, offshore laden, heavy lift werkzaamheden of duiken, het weer bepaalt of en hoe snel u dit kunt uitvoeren. De kosten lopen snel op. Wij zijn ons daarvan bewust en helpen u efficiënt beslissen. Dat het weer uw business en uw rendement bepaalt, is dus niet overdreven!

Uw eigen dashboard

In uw persoonlijk dashboard ziet u in één oogopslag of het weer binnen uw werkbaarheidslimieten blijft. Limieten die u zelf per project instelt. Met de duidelijke weercodes weet u of u uw project kunt uitvoeren. Daarna heeft u met maximaal 2 klikken toegang tot alle details van het weer. Vanaf uw desktop, tablet of smartphone!

Goed getraind expert team

Onze weersverwachtingen worden niet alleen door computers berekend, maar ook continue gecheckt door onze meteorologen. Goed opgeleide en getrainde experts met veel jaren ervaring in de offshore-industrie.

Maximale betrouwbaarheid en innovatie

De presentatie van weersverwachtingen waarmee de offshore-industrie wereldwijd werkt, is ontwikkeld door de experts van Infoplaza. Wij hebben nu versie 2.0 ontwikkeld. Infoplaza is daartoe in staat door continue ontwikkeling en innovatie in techniek en weermodellen. Met de ontwikkeling van scenario forecasting, kunt u gemakkelijker en beter onderbouwd beslissen.


Wilt u weten hoe dit voor u werkt?

Neem contact op