Het weer heeft grote impact op buiten activiteiten. Het heeft invloed op het aantal bezoekers en op de veiligheid voor uw gasten.

Is uw attractie of evenement weersafhankelijk?

Komt er een onweersbui? Is uw tent of attractie bestand tegen de verwachte windstoten? Infoplaza OutdoorSupport maakt de risico’s inzichtelijk, zodat u tijdig kunt anticiperen.

Overzichtelijk dashboard met eigen weerlimieten

Voor een goede beslissing wilt u heldere informatie in de juiste context. Het OutdoorSupport dashboard toont direct of het weer invloed heeft op uw activiteit. We doen dit door heldere conclusies met de kleuren groen, oranje en rood. De criteria hiervoor bepaalt u zelf. Als u dat wilt, dan stellen wij dit voor u in op uw persoonlijk dashboard. Kleurt uw dashboard helemaal groen, dan is er niets aan de hand. Bij oranje of rood kunt u doorklikken naar de achterliggende weersinformatie in detail. Zo maakt u snel, eenvoudig en goed onderbouwd uw beslissing.

Weerbewaking jaar rond of bij evenementen

Wij waken over het weer. U hoeft zich geen zorgen te maken over een verandering in het weer. Wij bewaken dit voor u! Het gehele jaar rond of incidenteel bij een evenement. Vooraf nemen we de limieten met u door en briefen we u in detail over de weersituatie. Vanaf dat moment monitoren wij het weer en nemen we direct contact op indien het weer boven de gestelde limieten komt. Uiteraard kunt u onze experts ook zelf contact bellen.

Gedetailleerde weersinformatie

Het OutdoorSupport dashboard en weerbewaking zorgen dat u snel en gemakkelijk beslist. De gedetailleerde weersverwachting geeft u de onderbouwing hiervan. Naast de toelichting van onze experts, kunt u voor iedere locatie de het weer van uur tot uur volgen. Tot wel 14 dagen vooruit maken we een risicoanalyse voor uw situatie. De actuele buien volgt u uiteraard met onze hoge resolutie regenradar; inclusief neerslagsoort en prognose. Met OutdoorSupport bent u goed voorbereid!


Sluit risico’s uit voor uw organisatie en bezoekers!

Abonneer Neem contact op