Het weer heeft grote impact op buitenactiviteiten. Het heeft invloed op het aantal bezoekers en op de veiligheid van uw gasten.

Weersinformatie voor ieder evenement of festival

Is uw evenement, festival of attractie weersafhankelijk? Komt er een onweersbui? Is uw tent of attractie bestand tegen de verwachte windstoten? Infoplaza OutdoorSupport maakt de risico’s inzichtelijk, zodat u tijdig kunt anticiperen en maatregelen kunt treffen ten behoeve van de veiligheid van uw gasten. De belangen zijn dus groot, niet alleen in de eerste plaats voor de organisatie, maar voor alle stakeholders die betrokken zijn, zoals gemeenten, bij een buitenevenement. Voor slechts 10,00 euro per maand kunt u het hele jaar voor iedere locatie het weer van uur tot uur volgen.

De voordelen en kosten voor OutdoorSupport en weerbewaking van Infoplaza

Waarom kiezen voor OutdoorSupport van Infoplaza en wat zijn de kosten voor weerbewaking van uw evenement? We hebben alle punten even op een rijtje gezet:

  • Onbeperkt toegang tot online weersinformatie specifiek voor uw evenement met OutdoorSupport
  • Responsive dashboard voor smartphone, tablet of desktop
  • In één oogopslag ziet u of het weer invloed heeft op uw activiteit
  • Altijd controle door onze meteorologen van de verwachtingen en juiste conclusies in uw dashboard
  • Kosten: 120 euro per jaar (excl. BTW)
  • Makkelijk uit te breiden met weerbewaking door onze meteorologen
  • Kosten: 350 euro voor één dag en 275 euro per vervolgdag (excl. BTW)

Overzichtelijke weersinformatie met eigen weerlimieten

Voor een goede beslissing wilt u heldere informatie in de juiste context. U kunt iedere locatie invoeren waarvoor u specifiek de weersverwachting wilt volgen. U krijgt inzicht in het actuele weer middels een weertekst, waarschuwingen voor extreem weer, weersverwachting voor korte en lange termijn. Ook geven onze experts een toelichting op het weer, een risico analyse tot 14 dagen vooruit en u kunt de actuele buien volgen met hoge resolutie regenradar, inclusief neerslagsoort en prognose.

“OutdoorSupport maakt beslissen eenvoudig, zo sluit u risico’s uit voor uw organisatie en bezoekers”

Het OutdoorSupport dashboard toont direct of het weer invloed heeft op uw activiteit. We doen dit door heldere conclusies met de kleuren groen, oranje en rood. De criteria hiervoor bepaalt u zelf. Als u dat wilt, dan stellen wij dit voor u in op uw persoonlijk dashboard. Kleurt uw dashboard helemaal groen, dan is er niets aan de hand. Bij oranje of rood kunt u doorklikken naar de achterliggende weersinformatie in detail. Zo maakt u snel, eenvoudig en goed onderbouwd uw beslissing.

weerbewaking

Extra service: weerbewaking bij evenementen en festivals

Als extra service biedt Infoplaza weerbewaking voor evenementen. Wij waken dan over de actuele en toekomstige weersontwikkelingen. U hoeft zich dan dus geen zorgen te maken over een verandering in het weer. Wij bewaken dit voor u! Het gehele jaar rond of incidenteel bij een evenement. Vooraf nemen we de limieten met u door en briefen we u, of uw crisismanagementteam, in detail over de weersituatie. Vanaf dat moment monitoren wij het weer en nemen we direct contact op indien het weer boven de gestelde limieten komt.
Uiteraard kunt u onze experts ook zelf bellen. Ons meteorologenteam staat tot uw beschikking en kan desgewenst deelnemen aan besluitvorming aangaande mogelijke maatregelen, zowel op locatie als via video conference of de telefoon. Zo helpen wij snel en gemakkelijk te beslissen.


Sluit risico’s uit voor uw organisatie en bezoekers!

Meer weten of abonneren? Neem contact op